Общи работи свързани с демонтажи, разбиване, изнасяне и др.

Общи работи свързани с демонтажи, разбиване, изнасяне и др.
Код на услугата: Общи работи
Наличност: В наличност
0,00лв.
Количество: Избери

Предлагаме всички общи дейности свързани с разбиване, демонтажи, изнасяне на отпадаци и други подготвителни и помощни ремонтни дейности - разгледайте цените ни за основни ремонти в София.
Цената за общите ремотни работи е калкулирана на час, тъй като много от общите и спомагателни дейности трудно може да се обхаванат от други количествени измерители (например. разглобяване на мебели, къртене и изнасяне на специфични обшивки и т.н.).
Поръчайте цялостен ремонт на апартамент или къща в София, който включва всички ремонтни дейности от проектиране и визуализации, схеми за всички видове строителни дейности, бутане и изнасяне на строителни отпадъци, качествено лепене на плочки в банята на изгодни цени, поставяне на гипсокартони, изграждане на окачени тавани с декоративни елементи в София, ел. услуги, боядисване с латекс, полагане на подови настилки, цялостно изграждане на кухни и мебели по поръчка и т.н.
Ако имате въпроси за цена на ремонтни дейности в София или за отделни ремотни услуги, не се колебайте да се свържете с нас!


 

позвънете