Запитване за консултация и оферта за ремонт

Моля попълнете и ние ще се свържем с Вас за предварително обсъждане и
изготвяне на най-добрата ни индивидуална оферта за ремонт.

Изберете вариант

На база Вашите изисквания, ще Ви предложим ценови варианти и идеен проект, като ще съгласуваме всичко необходимо за качественото и срочно изпълнение.

Изпълнение на ремонта

Извършваме избраните от Вас ремонтни дейности, като напр. дизайн, къртене, изграждане, лепене на плочки и всичко друго съгласно договорените условия.

София, Околовръстен път - на 50 м. от кръговото на Драгалевци.
Ако се движите от бул. България към Драгалевци, следва да отбиете вдясно в локалната лента преди кръговото кръстовище.

GPS координати: 42.642471, 23.30989

0878 908 801

info@remontira.bg

Доволни клиенти

Отлично качество на всичките услуги. Апартамента ни се получи прекрасно и то на много разумна цена! Момчетата определено си разбират от работата и работят изключително чисто и професионално

- Лия Веселинова

Много точна и коректна работа! Ремонтът, който ни се наложи беше сложен и смятах, че много повече време ще отнеме, но майсторите се справиха бързо и качествено! Препоръчвам с две ръце

- Георги Димитров

Трябваше спешно да ремонтираме банята в новия ни апартамент и попаднахме случайно на тази фирма. Реагираха изключително бързо, свършиха си работата прецизно и на много добра цена! Определено ще се обърнем към тях при следващи ремонти!

- Стоян Караиванов

Купих жилище, в което трябваше да се ремонтира буквално всичко. Майсторите поеха ангажимента и приключиха с цялостния ремонт в срок, което до момента не ми се беше случвало с други фирми! Следващият път несъмнено пак тях ще потърся!

- Велизар Милчов

Всичко се изпълни точно и навреме! Бяхме уточнили час за оглед, обсъдихме какво искаме и освен че получихме решения, получихме и идеи, който бяха по - добри от нашите. Екипът определено е от професионалисти, които до един разбират от работата си!

- Ваня Красимирова

Няма как да не благодаря на момчетата за човешкото, приятелско и професионално отношение! Ремонтът ни беше завършен по график, без да има нужда от каквато и да било корекция! Перфектни сте!

- Анелия Владимирова

Отлична организация, изпълнение на задачите и сроковете. Всичко беше свършено без размотаване и проблеми. Цените са разумни, а резултатите по - добри от очакваното!

- Антоан Цветанов

Благодаря на целия ви екип – справихте се повече от добре. Не пиша често отзиви, но в случая няма как да не изкажа възхищението си от ремонта на дома ни! Явно все още има сериозни хора, които работят с желание и професионализъм!

- Силвия Христова

Благодаря за отличната работа! Всичко беше изпълнено в срок и в съответствие с предварителния интериорен проект!

- Цвети Костова

Обадете се: 0878 908 801