Общи работи свързани с демонтажи, разбиване, изнасяне и др.

Общи работи свързани с демонтажи, разбиване, изнасяне и др.
Код на услугата: Общи работи
Наличност: В наличност
0,00лв. /След оглед
Количество: Избери

Предлаганите услуги се предлагат САМО като част от цялостна оферта за ремонт.
Всички цени са ориентировъчни. Крайната цена можем да предложим след реален оглед на място. Цените са без ДДС.

Предлагаме всички общи дейности свързани с разбиване, демонтажи, изнасяне на отпадаци и други подготвителни и помощни ремонтни дейности - разгледайте цените ни за основни ремонти в София.
Цената за общите ремотни работи е калкулирана на час, тъй като много от общите и спомагателни дейности трудно може да се обхаванат от други количествени измерители (например. разглобяване на мебели, къртене и изнасяне на специфични обшивки и т.н.).
Поръчайте цялостен ремонт на апартамент или къща в София, който включва всички ремонтни дейности от проектиране и визуализации, схеми за всички видове строителни дейности, бутане и изнасяне на строителни отпадъци, качествено лепене на плочки в банята на изгодни цени, поставяне на гипсокартони, изграждане на окачени тавани с декоративни елементи в София, ел. услуги, боядисване с латекс, полагане на подови настилки, цялостно изграждане на кухни и мебели по поръчка и т.н.
Ако имате въпроси за цена на ремонтни дейности в София или за отделни ремотни услуги, не се колебайте да се свържете с нас!


 

Обадете се: 0878 908 801