Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Как да ремонтираме банята по-евтино

Ремонтът на банята изисква сериозен бюджет, ето защо избягваме да правим цялостни промени

 

Не е нужно да се отказвате от цялостен ремонт на банята. Винаги може да се измисли така, че инвестицията да не бъде толкова голяма. Само трябва да планирате предварително и да проучите внимателно пазара за материалите, които ще са ви нужни.

Повечето от Вас знаят, че плочките са основното перо в бюджета за ремонт. Но бихте могли да обиколите магазините, за да не пропуснете някоя промоция, може да ги съчетаете със специална боя за баня или тапети, да сложите ламперия или пък дърво на една от стените. Вариантите са много, преценете кой от тях Ви устройва и ви допада на вкус. Предстои да се захванете и със свалянето на старите плочки. Най-сигурната работа е да наемете фирма за кърти чисти извозва. Тя освен с къртенето, може да се заеме и с изнасянето на строителните отпадъци и извозването им до сметище. Вероятно сте наясно, че нямате право да използвате кошовете за битови боклуци за тази цел. Има солени глоби от общината за нарушаването на тези разпоредби.

 

Каменните плотове са изключително модерни, но и по-скъпи, ето защо може да се спрете на дървени, на тоалетки или масички от стари вещи, които да сътворите сами у дома.

 

Луксозните шкафове може да замените с интересни етажерки, рафтове от метални конструкции или стъклени полици в специално обособени ниши.

 

Вместо параван или душ кабина може да си поставите завеса за банята, която е ефектна и може да украси допълнително интериора Ви.

 

Банята Ви ще придобие завършен вид, когато подберете текстила в унисон с цветовете в нея. Всеки детайл казва своята тежка дума и веднага ще усетите хармонията, която се излъчва от стаята, където ежедневно релаксираме. Дори да нямаме време и да влезем за бърз душ, ние ще се наслаждаваме на свежестта след промяната. А ако сме създали и добра организация на вещите, редът също ще е налице и няма да се налага прекалено да се ангажираме с подреждане.

 

Напишете коментар

позвънете