Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

ПВЦ мебели за баня Стара Загора

Естетическата част в банята не може да се пренебрегне, колкото и малко да е санитарното помещение. Благодарение на гъвкавостта на производството в днешно време, можете да поръчвате всякакви продукти от цялата страна, с доставка до вашия град, както и да бъдат изработени всякакъв вид мебели, с желаните дизайн и размери.

 

ПВЦ мебели за баня Стара Загора - изпращаме с палетни пратки в цялата страна

 

Стара Загора е изключителен град за живеене и развитие, но производството на продукти за баня не е нещо, с което се гордеят. Ако решим да си купим нов дом или да променим облика на текущия, то трябва да се задоволим с обзавеждане, което се предлага по физическите магазини.

 

Да, но вече е възможно да правите поръчки от цялата страна, защото можете да получите пратка до адрес или куриерски офис с желаните неща. Един от основните приоритети на ЕМАКС е точно това - да доставим невредими желаните мебели за баня до всяко кътче на България.

 

Конкретно ние изпращаме готовите горни, долни шкафове, колони за баня, шкафове за перални и сушилни или цели комплекти за баня с палети. Те се опаковат прецизно със стиропорни стени и буфери отвсякъде, което осигурява допълнителна защита на пратката.

 

Освен това пратките са с пълна гаранция, а клиента може да плати стойността на стоките, когато ги получи и прегледа състоянието им. В случай, че поръчате по-обемни шкафчета за баня, ние извършваме доставката с личен транспорт, за да се уверим, че ще пристигнат при вас в перфектен вид.

 

Дори да живеете в Стара Загора също можете да се възползвате от услугата ни мебели за баня по поръчка.  Относно размерите, ние обикаляме цялата страна, за да вземем точни и коректни параметри. В процеса на изработка използваме дървесни декори HPL, които са модерни и добавят лукс към всяка баня.

 

 

 

 

 

 

 Съвети за избор на ПВЦ мебели за баня

 

ПВЦ мебелите за баня са един от най-добрите избори, които бихте могли да направите. В процеса на подбора е добре да съобразите някои важни особености, за да постигнете максимално добро оформление в мокрото помещение:

 

  • Купете видове и брой шкафчета за баня, отговарящи на големината на помещението - тук имаме предвид, че в по-ограничените пространства би следвало да се монтират само най-необходимите мебели. Това е шкафче под мивката и евентуално една по-компактна тясна колона до него.
  • Съобразете мебелите за баня от ПВЦ с мястото за монтаж - вариантите за инсталиране са чрез горен, долен или ъглов монтаж. Първият вариант позволява най-много свобода, защото шкафа реално е във въздуха и не стъпва на пода. Долният монтаж пък разширява горната част в банята, което позволява да поставяте повече рафтове и етажерки с различни декорации и други.
  • Решете стоящи или окачени ще бъдат шкафовете за баня - стоящите имат крачета и се поставят директно на пода, като не се налага къртене. Окачените се вграждат в стената и обикновено са с по-изчистен дизайн. Ако се колебаете на какво да заложите, бихте могли да следвате един прост модел. Ако в банята има други структури за вграждане, то окачените шкафчета са по-доброто решение, и обратно.

 

 

Поръчайте желаните мебели за баня от ЕМАКС! Убедете се в стойността на българското производство!

 

 

 

 

 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801