Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Какви модели на секции ще намерите в Mömax

Модерни холни секцииКакви модели на секции ще намерите в Mömax

Интериорът на жилището е много важен и не е достатъчно само да се купи апартаментът или къщата, но и да се обзаведат с вкус и стил помещенията. Всичко трябва да бъде планирано, целенасочено и последователно при избора на мебелите. Могат да се проследят модерните и актуални тенденции в декора или да се заложи на класиката. Независимо от това какъв стил ще изберете, най-важното е да се чувствате комфортно в дома си.

Какви холни секции има в Mömax

Каталогът е изцяло съобразен със съвременните и модерни решения за интериора на дома, като целят да отговорят на различните вкусове и търсения. Продуктите, от които са изработени секциите за хол, са с високо качество и са максимално практични. Материалите за изработка са ПДЧ и МДФ. Разнообразието е голямо, като каталогът се състои от дизайнерски предложения, които са раздвижени и могат да бъдат перфектното решение за съвременното обзавеждане. Освен това можете да откриете и интересни идеи и снимки за обособяване на дневната с повече стил и индивидуалност. 

 

При дизайна на холните секции има динамика и постоянно се появяват нови модели, като функционалността и естетиката се повишават, което е плюс за клиентите. Деликатният блясък, който придават на интериора, и акцентът, създаден от обзавеждането, са много важни. Много актуални са моделите с осветление, като така се създава фокус в стаята. 

 

Модулните системи са предпочитани от клиентите, тъй като са разчупени и може да се експериментира с разположението им. Има и по-луксозни варианти, които са по-скоро класически, но допринасят за иновации в декорирането на стаята.

 

 

Как да изберете холна секция

Този вид мебели допринасят за комфорта у дома, защото всекидневната е стаята, в която прекарвате най-много време. В нея можете да се насладите на една спокойна вечер със семейството, докато гледате интересен филм, играете на различни игри или просто разговаряте. Затова е важно да има място за подреждане на любимите вещи и аксесоари. Холната секция се разполага на централно място, което определя важността на правилния избор. Всеки детайл е от значение:

  • размерът е много важен – малък или голям модел, защото трябва да е съобразен с големината на стаята;

  • видът също трябва да се определи предварително – ъглова, модулна, разчупена или с класически вид;

  • какви шкафове и отделения искате да има в зависимост от това колко неща искате да приберете или наредите там;

  • как ще се разположат отделните елементи на модулните системи – вариантите са много, като всичко зависи от пространството, но и от вижданията ви;

  • съобразете цветовете на ПДЧ или МДФ с интериора на стаята – за да не стоят като кръпка, е добре те да са в една гама;

  • цената – трябва да се определи някакъв диапазон, за да откриете най-приемливия продукт, с най-добро съотношение качество-цена.

Холната секция, която изберете, трябва да отговаря на останалата част на обзавеждането, за да няма разминаване или противопоставяне на цветове и стилове. 

 

Напишете коментар

позвънете