Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Епоксидни подови покрития - какви са предимствата?

Със своя блестящ и стилен вид, епоксидните подови покрития ще разкрасят всяко помещение, придавайки му доза елегантност и изисканост. Никак не е случайно, че този вид подови настилки придобиха широка популярност и може да ги откриете както в много съвременни домове, така и в публични сгради, като хотели, конферентни зали, заведения и т.н.

 

В случай, че се замисляте дали и вие да се възползвате от тази тенденция и да създадете една забележителна визия в желаното от вас пространство, то добре е да обърнете внимание не само на визията, но и на предимствата. Именно затова в следващите редове ще обобщим какви са предимствата на епоксидните подови покрития.

 

Дълготрайност и устойчивост

 

Избирането на подходящото подово покритие за дома или друго помещение е отговорна задача. Все пак подът е нещо, което не планираме да сменяме прекалено често, най-малкото защото задачата е трудоемка и изисква време, усилия и финансови ресурси. Добрите новини са, че епоксидните подови покрития безпроблемно ще ви осигурят дълготрайност и устойчивост.

 

Епоксидното покритие се свързва безпроблемно със съществуващите подови повърхности, създавайки издръжливи, висококачествени повърхности, които със сигурност ще издържат години.

 

Епоксидната настилка също е много здрава и устойчива на износване. Това я превръща в идеален избор не само за дома, но и за търговски и индустриални пространства. И тъй като епоксидната настилка е устойчива на внезапни удари, всякакви злополуки, като изпуснат товар или разливане, няма да причинят никакви щети върху вашия красив и изящен под.

 

Красива визия с богат избор на цветове и дизайни

 

Много собственици на жилища и бизнеси решават да заложат на епоксидни подови настилки заради тяхната естетическа привлекателност. Епоксидното покритие дава нов живот на старите и уморени подове, създавайки блестяща и изключително привлекателна подова повърхност.

 

Освен това има много различни текстури и цветове, от които да избирате. Така че можете да съчетаете подовата си настилка с останалата част от вашето съоръжение или дори с цветовете на вашата компания.

 

Няма нужда да чакате дълго

 

Друго предимство на епоксидните подови настилки е, че се монтират сравнително бързо и лесно. Това означава, че няма да се налага да бъдете извън дома си или да спирате работния процес във вашия обект за дълго, докато трае поставянето. Това е предимство, от което си струва да се възползвате, ако искате подовете ви да бъдат готови в кратки срокове.

 

Лесен за почистване

 

С поставянето на подходящото подово покритие, работата за вас не приключва. Нужно е да го почиствате и поддържате редовно, за да се радвате на добра хигиена и красива визия в помещението.

 

Пукнатините и порите в други видове подови настилки привличат много бактерии и мръсотия, което ги прави трудни за почистване. За разлика от тях, епоксидните подови настилки осигуряват гладка и напълно запечатана повърхност. Тъй като епоксидната настилка е без пукнатини и пори, е много по-лесна за почистване и поддръжка. Така няма да се притеснявате, защото винаги може да го почистите до блясък.

 

Всъщност топлата сапунена вода или подходящ препарат е всичко, от което се нуждаете, за да почистите епоксидния под и да го поддържате да изглежда като нов. Звучи страхотно, нали?

 

Ако тези предимства убеждават и вас да заложите на епоксиден под, ето къде може да откриете висококачествените материали, с които да го направите: https://izobul.com/category/76/boi-i-zashtitni-podovi-pokritia.html.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801