Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Хидроизолация на тераси

Защо е важна хидроизолацията за всякакви тераси?

Когато започнете разговор за хидроизолация на тераса, самите изпълнители биха ви предложили да направят оглед на място. Чак след това ще получите информация за подходящ вид хидроизолация за съответния обект. 

Терасите се хидроизолират, защото заедно с покривите те са една от най-уязвими части на сградата, когато става въпрос за въздействието на водата спрямо сградата. Като цяло не можете да разчитате, че терасата ще удържи на количество вода, ако не е хидроизолирана. Това значи хидроизолация на самата конструкция, но и изводи за отвеждане на водата следствие на дъжд или миене на терасата.   

 

Хидроизолацията при терасата се нанася върху субстрата като защитно покритие, което след това може да се покрие с основната настилка. Има и решения за настилка с хидроизолационен слой, например с течна хидроизолация, която се нанася и след това се запечатва. Професионален изпълнител ще ви препоръча най-добрите хидроизолационни продукти в зависимост от типа на терасата и нейните особености.

 

Терасите може да са открити и широки, може да са по-малки и тесни, но може да са и балкони. Всички те според особеностите на архитектурата имат нужда от най-подходящ избор за хидроизолация.

 

Изпълнителите на хидроизолация за тераси, биха ви посочили някои от най-използваните хидроизолационни продукти за подобни на вашия случай. Вие като собственици не сте длъжни да знаете какви видове хидроизолация има, но със сигурност трябва да знаете за нейната важност. .

 

Съвременният пазар предлага сравнително нови решения за различни плоски покривни конструкции, открити тераси според типа сграда, но и за места с различна метеорологична обстановка. От особена важност е не само да се избере правилната хидроизолация на сградата, но тя да бъде реализирана според всички правила на изпълнение.

 

Всеки хидроизолационен продукт идва от изпълнителя с подробни инструкции за полагане и ако нещо не бъде изпълнено по предназначение, това ще има ужасни последици за самата тераса. Затова винаги разчитайте на опитни майстори, с каквито разполага екипът на Ремонтира.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801