Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Атрактивен интериор в двустаен апартамент

Модерен и атрактивен апартамент с уникален вътрешен дизайн

Ремонти на апартамент в София - майстори в областта на обзавежането

Атрактивен дизайн с изключително практично интериорно разпределение на пространството, както и с използване на много приятни и висококачествени материали.
Проектът включва интериорен дизайн и ремонт на апартамент, в т.ч. кухня, хол, антре и спалня. Изграждане на окачен таван от гипсокартон с вградено осветление, шпакловка, боядисване, поставяне на кухня, осветителни тела и т.н.

Ремонт и обзавеждане на хол в София - гипсокартон, окачен таван, осветление, щори и т.н.

Кухнята е обзаведена с всички нужни мебели, от които би имала нужда една домакиня, като всички мебели и оборудване са подредени съгласно домакинсите операции в кухнята. На преден план е прекрасния бар плот с интересни висящи от тавана конусовидни лампи. Интериора в кухнята е в стилни, изчистени цветове и форми. Цветовете на шкафовете са отлично съчетани с пода и останалите цветове в помещенията. Атрактивно дизайнерско решение е добавянето на каменна текстура в кухнята, която създава усещане за близост до природата.Ремонт на кухня, кухненско обзавеждане, окачен таван, изгражадне на кухненски барполот - извършване на цялостни ремонти на апартаменти и къщи в София

Цялостни ремонти на апартаменти и къщи в София - от изграждане на индивидуален проект, къртене и извозване на отпадъци, изграждане на нови стени, полагане на подови настилки, лепене на плочки, гипсокатон и изгражадне на окачени тавани, боядисване, изграждане на ел. инсталация и осветление и т.н.
 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801