Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как да изберете темата за вашата спалня

 Стаята ви трябва да отразява вашата личност. Какъв по-добър начин да направите това от това да вкарате в спалнята си вашите интереси. Темата на стаята, цялостния интериор  е онова, което ще виждате всяка сутрин затова трябва внимателно да подберете всичките идеи, които ви идват. Това, което трябва да направите е да вложите целия си опит и познания в тази стая.

 

 

 1. Фокусирайки се върху вашите интереси

Взема решение за това, което най-много ви интересува или привлича. Вашата стая е снимка на вашата личност, затова трябва внимателно да подберете какво точно  отражение ще създадете. Трябва да сте наясно, че стаята не е за вашите родители, братя и сестри или приятел, тя е за вас. Съсредоточете се върху това, тъй като в нея ще бъдете щастливи да живеете или  да работите.
 

 2. Помислете за вашите любими неща.

Тук има много възможности . Например, ако ви харесва футбол, можете да получите цялата линия на футболни-тематични аксесоари стая. Ако обичате жирафи, можете да вложите творчество с мебели в кафяви и жълти цветове.  В случай, че сте фен на антиките можете да подредите колекцията си .Помислете какви елементи са свързани с вашата тема. Избройте най-много идеи, колкото можете, за това как можете да свържете вашата тема в стаята си. Не забравяйте да бъдете креативни и да видим това по начини, които никога не сте мисли преди.
 

 3. Комбинирайте интересите си

Може би обичате кученца и сте обсебени от поезия. Помислете за съчетания на стихотворения за малки кученца, поезия или снимки на кученца. Бъдете креативни с начините, по които можете да изразяват интересите си.
 

 4. Добавете колекции или други аксесоари.

Дали това са бутилки или шоколадови зайчета, колекции са интересна част, която мога да персонализирате стаята си. Тя помага дори повече, ако вече сте започнали събиране, така че да имате нещо уникално от самото начало!


 5. Определете дали ще направи всичко сами или ще ползвате помощта на специалист по декориране. Например може да помисли за наемането на професионален художник да нарисува стаята ви със състезателни автомобили, анимационни герои или известни артисти.
 

 6. Направете си списък. Ако имате проблеми с вземането на решение за интериор  запишете всичко  в един списък. Списъкът може да ви помогне да организирате своите идеи, така че в някой етап да изберете кои от тях ще реализирате.

 

Източник: http://spalno-belyo.com

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801