Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как да платим ремонта на новия ни апартамент?

Купувайки новия си дом, вие често плащате за спомените на предишния собственик, като желаете да изтриете всичко от тях, за да построите мечтите си. Изминала е досадната част на пазарлъка,  време е да влезете във владение на недвижимия имот. Вие ви се свят от цената на ремонта, който ще се иска, за да се пригоди за живот. И все пак, какво можете да направите, за да намерите необходимите средства за пълната промяна.

 

 

  • Много лесен  прийом е да вземете бърз кредит, като сайтове като https://burzi-krediti.com/ могат да ви бъдат полезни. Често банките ще ви откажат заради ипотеката, а повечето кредитни компании ще проявят необходимия толеранс. Ако имате доходи, които не сте обявили, можете да ги използвате за заплащане на бързия кредит. Разсрочете го на удачни за заплащане интервали, не бързайте всичко да изплатите в един момент.
  • Ако имате късмет /а то често се оказва така/, ще купите жилище, което е за ремонт, но е на ръба да бъде използвано от някой по-непретенциозен наемател. Ако новият ви дом покрива тези минимални стандарти и няма какво да бъде счупено, развалено /или не ви пука особено, защото всичко ще отива в кофата след време/, отдайте го под наем.

Можете да изчакате една година, в която да съберете достатъчно пари, за да стартирате смело ремонта, без да стенеуверени с какво ще го завършите. Ако имате къмет да попаднете на коректни наематели, а самите вие не бързате, това може да се превърне в добър доход за вас.

  • Много често се продават стари къщи и апартаменти, които са пълни със спомени и с различни неща, част от които могат да имат антикварна стойност. Дори и да говорим за обикновени колекции от пощенски картички и снимки, те могат да бъдат продадени и да ви донесат печалба. Мазетата често са пълни с вехтории, сред които можете да намерите още интересни неща. Ако вашият случай е такъв, не бързайте да хвърляте, поровете се малко, можете да бъдете приятно изненадани от резултатите, които ще са ви директно от помощ.
  • Програмата за топлоизолация може да ви спести един от големите разходи за всеки новодомец – дограмата и изолациите. Струва си да бъдете активен и ако новото ви жилище не е преминало през нея, бъдете инициатор и кандидатствайте. Ще ви отнеме малко време и нерви, но спестената сума си струва, както и да я погледнете.

Надяваме се, че съветите ни са били полезни за вас!

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801