Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Методи на декорация на стаята

 Искате да промените нещо в декорацията на стаята и не знаете точно какво? Вижте нашите интересни предложения по-долу.

Предлагаме Ви някои възможности за декорация, с които винаги може да промените визията в сегашната Ви стая. Ето и някои от тях:

 

 

 Поставете на стените красиви произведения на изкуството

 Нищо не прави по-голямо впечатление от попълване на стените с произведения на изкуството, щампи или известни плакати. Направете селекция от различно изкуство или щампи в допълващи се цветове и теми. Това може да са природни фотографии, рисунки, концертни плакати, любими цитати, и т.н. Може да поставите дори собствени творби. Трябва само да посетите местния магазин и да вземете някои рамки за картини, които съответстват на размерите на Вашите произведения. Красива и добре подредена с изкуство стена, е винаги за предпочитане от една гола и безлична такава.

 
 Добавете Ваши любими снимки

 За да направите дома си наистина  привлекателен, добавете рамкирани снимки на любимите си спомени, пътувания, хора и места. Можете да отпечатате големи фотографии от различни преживявания през целия си живот, които  да се мотаят  като централни фигури по стените. Хората ще обичат да Виждат вашия дом, изпълнен със нимки от различни места.

 

 Добавете плаващи рафтове

 Плаващите рафтове са малки редици от рафтове, които са свързани директно към стената. Те са страхотни за поставяне на малки декоративни елементи и дрънкулки, които имат значимо място сред интериора в стаята. Може да се добавят стъклени бутилки, вази с цветя, сувенири, които сте събрали от пътуванията си, и други хубави неща, съчетаващи се с Вашето вътрешно обзавеждане. Това е и чудесен начин да покажете изкуството и снимките, без да е необходимо да дупчите стените с отвори, за да ги закачите.

• Плаващите рафтове са чудесни за декориране на баня, тъй като позволяват да съхранявате кърпи и други подобни принадлежности, необходими в ежедневието Ви.
• Плаващи рафтове може да се използват и в кухнята за съхранение на готварски книги и сервизи.


 

 Използвайте творческо осветление

 Тук може да играете с фантазията си и да намерите различни източници на светлина за стаята си. Тези източници може да приспособите като основни такива, които осветяват и отговарят на цялата големина на стаята. Може да разпръснете малко интересни лампи из дома си, с които да създадете отделни осветени акценти или кътчета. Ако сте заинтересувани от старинни модели,  можете да закупите стари лампи в различни нюанси, които да декорирате или облепите с материали в стила на стаята. Разбира се, може да разположите различни по стил, цвят или форма лампи в различни кътчета от стаята за по-атрактивна визия. Никога не се притеснявайте да използвате няколко осветителни тела в една стая, тъй като осветлението никога не е достатъчно.

 

 Наблегнете на нов модел пердета

 Завесите са един от най-недостатъчно използваните инструменти за декорирането на дома. Винаги мож

е да 

добавите интересни пердета, които да съответстват перфектно на Вашите мебели. Ако повечето 

 

време прекарвате в про

сторна стая, която предпочитате да бъде затъмнена (като спалня), изберете завеси в тъмни нюанси, за да блокирате светлината. Но ако искате пространството да изглежда по-просторно, тогава завесите трябва да са светли.

 

 Сменете килима
 Целта на килимите е двойна: покриване на пода като изолация и запълване на пода като декорация към обзавеждането в стаята. Наличието на килим винаги е за предпочитане пред празния гладък под. Килима придава пълнота и уют в стаята.

 Хубаво е да бъде съчетан със стила и цветовете на мебелите.

 

 

Източник: http://voinishki.com/

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801