Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Хидроизолация на баня

Хидроизолация на баня е една от най-важните процедури, която трябва да се направи при строителство на нова баня, при основен ремонт на стара и при друга сериозна намеса в интериора на помещението. Ако в банята няма качествена хидроизолация тя просто няма да функционира като баня. Скоро ще почнете да виждате мухъл, плесен, петна по стените, а ако това продължи, ще има и деструктивни процеси.

 

 

Всичко това се предотвратява с хидроизолация на баня извършена от майстори, които си знаят много добре задачите и занаята. Има си минимални изисквания за хидроизолация на баня, тоест те са минимумът, от който трябва да се започне. Разбира се, някои бани ще трябва да надхвърлят минималните стандарти, за да бъдат напълно водоустойчиви. Ако вашият бюджет го позволява, е добра идея така или иначе да се хидроизолира цялата баня. Това ще гарантира повече сигурност, повече дълготрайност на помещението и здравословна среда.

 

Разделено на зони, целият под на душа трябва да бъде хидроизолиран. Душовите стени трябва да бъдат хидроизолирани на определена дълбочина. Стените трябва да бъдат хидроизолирани на определена дълбочина. Ако подът на банята е над нивото на земята или е направен от дървен материал, шперплат или ПДЧ, целият под на банята трябва да бъде хидроизолиран.

 

Хидроизолацията се извършва на различни етапи от изграждането. Някои системи се поставят преди завършека при подовете и стените да бъдат положени, а останалите се правят на място, след като всичко е установено. Това обаче е строго индивидуално според вида баня, каква е нейната архитектура, конфигурация, площ и т.н. Това са неща, които самите майстори ще определят преди да стигнат до хидроизолацията.

 

Друго нещо, което трябва да запомните, според  някои съвети, е че хидроизолация се прави от лицензирани експерти и такива портфолио, които ще спазят правилата, така че да се получи най-добрата хидроизолация за конкретната баня. Независимо дали хидроизолирате нова или съществуваща сграда, уверете се, че майсторите разполагат със съответните лицензи и ноу-хау, за да извършат работата правилно. Също така че ще се закупят само оригинални хидроизолационни материали.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801