Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Майстори за гипсокартон София

Tърсите добри майстори за гипсокартон в София и региона!

Предлагаме ви  професионални услуги по поставяне на гипсокартон и цялостен ремонт на вашето жилище или офис. Работим в гр. София и региона.

майстори за гипсокартон


Полезна информация:

 

Гипсокартонът може да се използва по различни начини в интериора. Един от най-разпространените начини за поставяне на гипсокартон е чрез конструкция за гипсокартон. Конструкцията се различава принципно от стандартното лепене на гипсокартон на стена и е свързана с технология на изпълнение, което изисква майсторство и професионализъм.

 

Строителната фирма и майсторите  би трябвало да гарантират качественото изпълнение, в т.ч.  конструкция за гипсокартон на таван, която да е прелюдия към правенето на фигури от гипсокартон, за скрито осветление, за куфар, който да скрие дадена инсталация и т.н. Нашите майстори за професионалисти с богат опит в правенето на конструкции, които са свързани с проекти за поставяне на гипсокартон. В цената за изпълнение на даден проект влизат както шпакловане на гипсокартон, така и шпакловка върху гипсокартон. Използваме качествени материали, отлична серия лепило за гипсокартон; избираме вата според вида изолзация, която искате да постигнете. 

 

Към нашата дейност, освен рутинните дейности с гипсокартон, които сме отработили до съвършенство, предлагаме и по-сложни изпълнения по поставяне на гипсокартон, свързани с лепене на плочки върху гипсокартон в баня; боядисване на гипсокартон с латекс; обличане на камина с гипсокартон, обръщане на прозорци с гипсокартон. Това са дейности в интериора, в които главно действащо лице е гипсокартона, а неговите качества дават възможност за отлично оформяне и намеса в средата, с много по-малко отпадъчни и вредни материали в дома.

 

Възползвайте се от нашите услуги и поръчайте нашите услуги свързани с поставяне на гипсокартон – без значение от проектите и помещенията. Ние идваме с качествени материали за гипсокартон, професионален състав по изпълнение на проекта и с гаранции, че всичко ще бъде изпълнено според вашите желания.

 

 

 

 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801