Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Майстори за ремонт на апартамент

Търсите майстори за ремонт на апартамент?

Обновяването на собствения ви дом винаги е вид бизнес проект, в който трябва да присъстват неща като план, график и обща оценка на работата. Тук обаче трябва да разберете, че ремонтът на единична стая е едно, а промяната на цялото жилищно пространство е съвсем друго. Съветите, изброени по-долу, със сигурност ще ви запознаят по-подробно със стъпките за цялостен ремонт на апартаменти.

 

 

1. Помислете за пари и материали с марж

Когато съставяте обща оценка, напишете в нея малко по-голям размер на финансовите разходи, отколкото е необходимо. Например можете да добавите колона - „Непредвидени разходи“. С резерв си струва да се вземе предвид количеството строителни материали, които ще използвате за ремонта (боя, грунд, кръстчета, дюбели и други). Този подход ще ви спести от неприятни парични изненади в бъдеще и няма да ви принуждава да отделяте допълнително време в търсене на липсващи материали.

 

2. Поръчайте ремонт след празниците

Следпразничният период е най-подходящото време за поръчка на строителен екип. Това се дължи на факта, че в такива дни има много свободни изпълнители, което означава, че шансовете за намиране на добри майстори на най-изгодните цени се увеличават.

 

3. Помислете за това къде ще живеете по време на ремонта

Помислете предварително къде ще живеете по време на ремонта на дома си. Това ще ви  спести по-нататъшна суматоха и други нервни претоварвания. Обикновено хората се преместват при роднини или приятели по време на ремонт, но можете да останете да живеете в апартамента и да правите ремонта в него на етапи. Вярно е, че в този случай човек не трябва да забравя да предпази мебелите от замърсявания и деформации.

 

4. Предупредете съседите

По някаква причина много от хората, които ремонтират жилища, изобщо не обръщат внимание на този въпрос, но това е неправилно. Като предупреждавате съседите си за шумната работа във вашия апартамент, в бъдеще можете да избегнете много ненужни скандали и недоволно почукване по стените.

 

5. Не забравяйте да помислите дали преустройството е уместно

Ако искате да премахнете стена в апартамента или да инсталирате голямо джакузи там, със сигурност ще получите разрешение за тези действия от съответните органи. Правейки това, ще се спасите в бъдеще от ненужна бюрокрация (например при продажба на жилището) и със сигурност ще знаете, че преустройството, което сте замислили, не застрашава съществуването на цялата сграда. Това се отнася например до носещите стени.

 

6. Управление и контрол на разходите

Това е особено важно за тези, които са наели екип от непознати работници за ремонт на апартамент. Не забравяйте, че някои от тези „майстори“ понякога могат да ви манипулират. Следователно, ако работниците сами купуват строителните материали за вас, тогава винаги изисквайте от тях касова бележка. Най-добре е да посетите магазина  с тях.

 

Също така, бъдете внимателни, когато купувате продуктите за ремонта онлайн. Най-малкото не бързайте с купуването на строителен материал, докато не го видите (и не го докоснете) „на живо“.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801