Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Марково работно облекло

За потребителите, един от признаците за качеството на работното облекло идва от марката и нейната престижност. Така например може да не знаете, но много маркови облекла освен модна всекидневна линия, имат и такава за работни облекла. Тоест в самото  производство са заложени съвсем други принципи свързани с тестове, проучвания и изпитания.

Марковото работно облекло се е наложило като такова заради дългогодишно изграждане на самите облекла като надеждни и вършещи работа. При тях няма толкова много маркетинг както при модните облекла, тоест марката се налага заради качеството на облеклото, а не заради излагането на модния подиум.

 

Независимо дали е марково работно облекло или не, то трябва да отговаря на всички стандарти и изисквания заложени от отговорните институции. Така че всеки собственик на форма за ремонти или на индустриална фирма, фабрика и т.н., има възможност да разглежда различните марки и техните модели. Крайният избор винаги се базира на качеството, на това дали самото облекло отговаря и като визия и цвят спрямо изискванията на фирмата, а при специфичното работно облекло се гледа по лупа всяка една подробност.

 

Така както има фирми само за марково работно облекло, така има и фирми за аксесоари. Например за изработката на работни очила се изисква фирмите да имат много строго и специфично производство. Тоест понякога се налага за пълно окомплектоване на служителите и работниците поглед към повече различни марки. Някои ще са за облекло, други ще са за обувките, трети ще са за очила, четвърти за предпазни средства и т.н.

 

Не е нужно да познавате марките дословно. Може да се базирате на вече познати марки, но може да разчитате и на търговеца, който да ви предложи нещо различно, нещо ново базирано на тенденциите в производството, на промяната на стандарта и т.н. В този смисъл изборът на работно облекло трябва да е достатъчно гъвкав според вида работа, но и строго специфичен поради работната среда.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801