Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Майстор за редене на ламинат

Защо винаги е добра идея да се доверите на майстор за редене на ламинат!

Ламинатът е продукт, който постепенно измести класически паркети в домовете на хората. За да имате обаче добре изпълнен под от ламинат, ви трябва майстор за редене на ламинат, който си върши добре работата, има опит и може да се справи в големи и по-малки помещения.

 

 

На пръв поглед ламинатът се реди лесно. Той не би се опрял на хора, които вече са извършвали монтажни дейности и са инсталирали настилки в домовете си, и хора, които имат грамотност и сръчни ръце. За хората, които обаче не са запознати с реденето на ламинат, това да прочетат статия онлайн от типа „как се реди ламинат”, едва ли ще им бъде достатъчна.

 

Ние екипът на Ремонтира не препоръчваме да правите сами важни инсталации в дома си, защото всяка грешка може да ви струва пари за нов ремонт. Можете да разчитате на нашите услуги, в която влиза и реденето на ламинат, защото работим с майстори, които имат достатъчно опит и са вещи в изпълнението на най-различни настилки за интериора.

 

Реденето на ламинат е процес, който се извършва поетапно. Вашата роля като собственици е първо да изберете модела ламинат, за да го закупите и той да бъде доставен на място. Може предварително да говорите и с майсторите, които ще го монтират, но това не отменя вашата отговорност относно избора. Все пак ламинатът ще краси вашия дом, така че трябва да изберете най-подходящия цвят, размер и да прецените съчетанието за интериора.

 

Майсторите първо ще подравнят изцяло субстрата. Ако подът има някакви неравности, те ще ги отстранят. След това, в зависимост от проекта, те ще направят подходящата подложка, за ламината. Тя се нарича саморазливна замазка и също трябва да бъде перфектно равна, така че при монтаж на ламинатните плоскости да се получи желаната твърда и равна повърхност, която не издава скърцащ звук при стъпване отгоре.

За инсталация на ламинат разчитайте на майсторите, които владеят цялата процедура от начало до край (Кликнете на линка Ремонтира, за да видите цените на услугата). Те ще се погрижат за почистването на най-долната повърхност, за замазката и подложката, за нареждането на дъските, но и за характерните особености, които трябва да се спазят спрямо отстоянието от стените, но и подравняването с другите части, които излизат извън стаята. Все пак подовете във всяка стая на дома следва да са на еднаква височина. Майсторите ще изпълнят и первазите, ще наредят монтажните елементи по ъглите, така че да завършат цялостната схема по инсталацията.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801