Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Разходи за ремонт на апартамент

Време е за обновяване на жилището и искате да изчислите разходите по ремонт на апартамент? Подготвили сме ви полезна статия по темата.

 

Преди да започнете планов ремонт на апартамента най-важното нещо, което трябва да направите е съставянето на бюджет. В него ще бъдат заложени разходите за ремонта, така че много по-ясно ще можете да изпълните плановете си.

 

 

Възможното изчисляване на разходите става след внимателен опис на дейностите, които ще съпровождат ремонта. Какво ще ремонтирате, какво ще промените, какво ще остане така, какво ще бъде пипнато само козметично; всеки отговор е свързан с някакъв вид разходи, които трябва да заложите.

 

Изчисляването на разходите първо зависи от това какво ще се ремонтира в апартамента. Ако ще ремонтирате една стая, логично е да излезе по-евтино отколкото повече стаи. Ако ремонтирате само банята, цената ще е различна от цената ако ремонтирате само кухнята.

 

Понеже няма как да се справите сами с ремонт на апартамент, нормално е да поверите работата на строителни бригади и хора специализирали в тази дейност. В България няма строго определени цени на ремонтните услуги, така че тук вариациите може да са много големи.

 

 Хубавото е, че онлайн може да се потърсят строителни фирми, които имат ценоразпис за ремонтните услуги. Тогава много по-лесно може да се започнат изчисленията за конкретните услуги от които ще имате нужда. Цените са за квадратен метър, а по-специфичните услуги или са по договаряне, или имат фиксирана цена.

 

Редом с цените за ремонтите дейности трябва да се вземе предвид закупуването на консумативите и материалите, обзавеждането и всички други неща, които ще се ползват за ремонта. Това значи, че редом с майсторите, които ще правят ремонта трябва да се направят изчисление на материалите.

 

Трябва да предвидите и допълнителни разходи, а и дали цените, които строителите посочват за квадратен метър включват цялата цена за услуга, включително и труда. Виждате че не е много лесно да се посочи колко излизат разходи за ремонт на апартамент. Всичко започва с лист и химикал, с детайлен опис на заложените ремонтни дейности, с изчисления на база цените на труда и материалите.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801