Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

5 стъпки към лесно и разумно поддържане на чистотата в дома

Забързаното ежедневие изисква стратегия и план за действие, когато се стремим към чистотата в дома

За повечето семейства предизвикателствата на ежедневието отнемат голяма част от свободното време, не само по отношение на контакта с близките, но и спрямо намеренията ни да поддържаме чистотата в дома.

За да не изпадаме в невъзможност и вместо да се лишаваме от приятни моменти, може да подходим разумно в желанието си за постигането на заветната цел.

 

Ето как да внесете ред в тези задължения и да се радвате на уют през зимата:  

  1. Професионална фирма за почистване

Да възложим тази отговорна задача на професионална фирма за почистване може да се окаже не само отлично решение, но и щадящо спрямо бюджета ни. Все пак времето е по-ценно от всичко днес и трябва да претеглим предимствата и недостатъците.

От съществена полза за вас ще е да планирате основно почистване веднъж в месеца, с което да не се нагърбвате отново сами. През останалите дни е въпрос на организация, за да си гарантирате приятна атмосфера вкъщи.

 

  1. Ревизия на дрехите

Колкото и да е дълга зимата, в периода след настъпването на новата година, може да започнете с постепенни стъпки да преглеждате наличните дрехи и да отсявате ненужното. Пролетта може да се окаже по-близо, отколкото сте очаквали, а след нея ще започнете да мислите и за летния аутфит.

При децата периодичната ревизия на облеклото е почти задължителна, а варианти има: част от него може да предоставите като дарение, други на децата на свои приятели.

 

  1. Запаси от храни и подправки

Студените уикенди често прекарваме затворени в апартаментите си. Това е моментът да включите и децата в приключението, което изисква да проверите с какво разполагате като пакетирани храни и подправки.

Ако досега не сте успели, прегледайте внимателно наличното и го подредете в красиви бурканчета с атрактивни надписи. Със сигурност ще успеете да го превърнете в забавление, с което да създадете занимание и за малките у дома.

 

  1. Не подценявайте прозорците

Несъмнено цялостното почистване на прозорците може да бъде отложено за по-топлите месеци, които предстоят. Следете обаче отвътре те да са измити прилежно, защото това ще пропуска повече топлина през мрачните дни на настоящия сезон.

И тук може да привлечете към идеята децата, като им предложите кърпи, с които забърсването се случва с лекота и не изисква препарати.      

 

  1. Настилки и килими

Вероятността те да се замърсяват през зимата е по-голяма, а това означава редовна поддръжка.

В антрето поставете допълнителна подложка или дървена основа, върху която да се поставят мокрите и кални ботуши. Така ще избегнете разнасянето на влагата, солта и мръсотията из целия дом.

Килимите не бива да събират прекалено много прах, затова ги почиствайте с прахосмукачка, а когато е нужно и със специални средства против петна.

С тези ценни съвети вие ще се чувствате в готовност да посрещнете пролетта с усмивка, а и ще си спестите излишно суетене, когато всички се втурнат към основното сезонно почистване.  

   

   

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801