Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Редене и поставяне на ламинат

Търсите фирма за редене и поставяне на ламинат на конкуретна цена.

Предлагаме ви редене на ламинат с фаска, редене и поставяне  на ламинат на стена, редене на ламинат без прекъсване, редене и полагане на ламиниран паркет от доказани майстори с опит!

Полезна информация:

Паркетът и ламинатът може да се обработва по няколко различни начина. Най-често срещаният метод е да се почисти с разтвор за избелване, но тъй като фугите са изключително порьозни и това винаги е много ефективно. Използването на оцветенат фугираща смес е доста често срещана част от домашните ремонти. Можете да изстържете старата и да я замените с нова фугираща смес. Както се досещате и сами, това е много трудоемко решение и доста сложно се прилага на практика.

Същевременно сместа за премахване на петна може да покрие старата фугираща смес и да я запечата, за да предотврати появата на нови петна. Този процес в наши дни вече е доста по-лесен, тъй като можете да прилагате тези продукти с писалка, подобно на скриването на петна с магически маркер.

Ако имате дървени подове, може да се сблъскате с малко по-различен проблем и това е шумът. В случай, че те скърцат силно, това може да ви подлуди. Обикновено такъв звук може да бъде причинен от две парчета дърво, които се търкат заедно. Този проблем може да бъде разрешен, като поръсите малко бебешка пудра в района, в който се намират дъските, които скърцат. След като сложите малко от пудрата, вземете парцал или хартиена кърпа и се опитайте да го нанесете навътре в пукнатините. Това ще осигури малък буфер между парчетата дърво.

А какво ще стане, ако констатирате наистина неприятно скърцане под килима? Скърцането под подове, покрити с мокет, обикновено е резултат от амортизацията на подовото покритие, което обикнове е от шперплат. Необходим ви е само малък комплект от инструменти, бормашина и тиксо. Първото предизвикателство е изваждането на мокера или килима и намирането на скърцащите греди, тъй като не можете да видите пироните през подовата настилка. За да намерите гредите, може да потърсите винта, който е резбован в пода, където смятате, че може да бъде амортизираната греда. Ако се окаже, че сте пропуснали гредата, ще трябва да издърпате шайбата, за да я извадите навън. Както може би се досещате, това отнема известно време, но накрая ще намерите скърцащата греда, било то и на принципа проба-грешка.

След като знаете тези няколко съвета, вече ще можете да се промъкнете в кухнята за среднощна закуска, без да ви хванат.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801