Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Ремонт на ново жилище София

Ако сте в София и ви предстои ремонт на ново жилище, то тогава прочетете следващите редове, защото ще намерите много полезна информация.

 

 

Ново жилище е доста условно понятие, защото от гледна точка на историята на строителството в София, това може да значи жилище построено с нова технология, характерна за строителството за нашето съвремие. Тя определено е различна от технологията и ресурса в строителството използване през втората половина на миналия век.

Новите жилища не са застраховани от аварии или от моменти, в които вече някои неща трябва да се променят – било то в интериора или в екстериора. На пръв поглед е много по-лесно да се ремонтира ново жилище, защото материалите, които са използвани за направата му са актуални на пазара и ще са идентични.

 

Друг е въпросът, какъв ремонт се налага. Ако е козметичен, който може дори сами да свършите, тогава няма да ви трябва много голям бюджет за осъществяването. Когато проблемът е по-сериозен и е възникнал от независещи от домакинството неща, ще трябва по-сериозен ресурс за решаването му. Тогава важат всички дейности свързани с проучването, консултирането и избирането на надеждни майстори, които са способни да извършат ремонт на ново жилище София.

 

Новите жилища чисто статистически са най-много в столицата именно заради демографските процеси протичащи в България през последните повече от 20 години. Това отваря много работа на майсторите, защото поръчките никак не са малко. Това донякъде изправя пред риск собствениците да нямат време да проучват строителните фирми и прилежащите им майстори.

 

Все пак когато ви се наложи планов ремонт за ново жилище в София, просто започнете по стандартния начин, с проучване на възможностите, с изчисляване на бюджета, а когато дойде време за избора на фирма, Интернет е добър помощник. Започнете да разглеждате какво предлагат различните строителни фирми или майстори, защото услугите са много и вие имате нужда от поне една или само няколко: вижте какви са цените при ремонт на баня, ремонт на покрив, ремонт на външната изолация; вижте какви са услугите в сухото строителство ако например искате да обособите  вътрешно помещение с гипсокартон; не ви харесва декорацията по стените, вижте какво се предлага...можем да импровизираме много по темата, но най-важното е едно. Да знаете точно от какво имате нужда като собственици на жилището и да знаете как да го представите и потърсите пред строителната фирма и майсторите.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801