Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Шпакловане на гипсокартон

Шпакловането на гипсокартон е услуга, която се вписва в категориите с услугите по сухо строителство. Като цяло всички строителни услуги с гипсокартон се прилагат за създаването на преградни стени, а услугата е много търсена, защото самият материал е лек и не натоварва допълнително структурата на сградата.

Преди да се премине към шпакловане на гипсокартон се прави класическата процедура по инсталация. Тя се прави от опитни майстори, които целят да постигнат оптимална инсталация, от която да се случи равна повърхност, с гладкост позволяваща последващото шпакловане или боядисване. Инсталацията на гипсокартоновите плоскости е първата стъпка преди да се премине към шпакловката. Втората стъпка е запълването на фугите между плоскостите и там където има отвори.

 

Самото шпакловане е по-трудоемък процес, който изисква опит и познания от страна на майсторите. Те облепват деликатните места при фугите с хартиена армираща лента, а плоскостите при тавана или стените, се облепват с мрежа от фибростъкло. Освен правилната подготовка на обекта за шпакловане, от съществено значение е да се избере правилната шпакловъчна смес. Избират се готови продукти – суха смес, която се смесва с вода при определени пропорции.

 

Шпакловката на гипсокартон изисква голям опит не за друго, но заради това да се изпълни правилната технология при нанасянето. Опитните майстори помнят добре докъде са стигнали или откъде са минали, и няма да си позволят да повторят снадка или участък. Майсторите имат набор от инструменти, с които да се справят при различните предизвикателства. При нужда от шпакловане на гипсокартон, можете да се свържете с нас, на означените за това места.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801