Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Реновиране на къща

Къщите се изхабяват както всичко материално и на всеки собственик се налага рано или късно да реновира стая или две, фасада, тераса, а понякога и цялата къща с цел продажба или заради промяна в семейния статус. Ето какво ви трябва, за да реновирате къщата, преди да влезете в контакт с майстори и бригада, които ще се насочат към конкретните цели.

 

 

Бъдете готови за промяната. Няма смисъл да извършвате строителни работи, докато не разберете, че домът ви има нужда от това. Подгответе се психически, че ще трябва да промените малко начина си на живот докато се прави ремонтът. Колкото по-голям е той, толкова повече време ще ви трябва.

 

Решете какво искате. Все пак освен чисто освежаване на дома, на вас ви трябва  и визия как искате да изглежда къщата след ремонта. Затова е важно да вземете няколко оценки и мнения от специалисти и майстори. 

 

Бюджет, бюджет, бюджет. Друга ключова дума. Трябва да знаете колко пари ще ви струва всичко това и колко време, ще отнеме ремонта. Ще ви трябва буфер за плюс-минус, защото не винаги първоначалните сметки излизат.  

 

Вземете разрешение, ако реновацията засяга елементи свързани с промяна на външната среда и на строителния план на къщата. Това е важно защото ако не изпълните нещата, както са описани по законовите разписания, можете да бъдете глобени. Всякакви пристройки трябва да се преценят от общинските институции занимаващи се с тази дейност. 

 

След като направите всичко това, време е да изберете строителна бригада и майстори, които ще ремонтират къщата. Онлайн можете да разгледате портфолио на различните фирми, които са правили реновиране на къща и предлагат своите услуги и цени.  Запознайте се с това, което се предлага на пазара, защото това ще е по-лесен и бърз начин сами да пресметнете бюджета и да сте готови за неизбежните преговори с майсторите.

Напишете коментар

позвънете