Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

След ремонт идва време и за декорацията: как да поставите правилно картини

Забелязали ли сте как през последните 10-15 години започнахме да обръщаме много повече внимание на дизайна на нашия дом? И това не е изненадващо, защото наоколо има толкова много красиви неща, красиви и стилни къщи са показани във филмите, които, воля-неволя, вие също искате, искате да направите дома си красив и удобен.

 

Освен това, ако имате голямо семейство, с много роднини или широк кръг приятели, които искате да поканите на гости, бихте искали да украсите къщата си, включително и за тях.

 

Ако нямате проблеми с ремонта и мебелите вече са на място, просто трябва да добавите някои малки неща, за да придадете на пространството завършен вид. Един от тези начини може да бъде интериорното боядисване, което набира популярност всяка година. Но не е толкова лесно да изберете картини за интериора. Понякога просто се губиш, не знам какво точно да закача в къщата и дали изобщо е необходимо?

 

Разбира се, че го правите! В края на краищата можете да направите толкова много, като изберете правилните картини: затворете сложните дефекти на стените, поставете акценти и съживете стаята, придайте й определен стил и характер.

 

С други думи, липсата на картини и „голи стени“ е една от причините стаята да бъде неудобна. Единственият начин да разрешите този проблем е да намерите подходящата картина, която е необходима за вашия интериор.

 

Понякога е трудно да се изведе идеалната формула за снимки, които определено трябва да бъдат окачени във всеки дом. Всъщност, въпреки сходството на стиловете, всеки собственик на апартамент има своя собствена представа за красота и е по -добре да избира картини поотделно, като се фокусира върху общи положения и тези.

 

За разлика от апартамент, който може да бъде от всякакъв стил и дизайн, частна дървена къща вече предполага определен стил, например селски стил.

 

У нас вътрешната украса на дървени къщи е почти винаги нещо сладко и уютно, напомнящо за френски Прованс, скандинавски стил или стария руски стил.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801