Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Три големи ремонта в еднофамилна къща

Ремонтът вкъщи е един от най-сигурните начини за промяна в домашното пространство и осигуряването на свеж вид и дълготрайност.  Освен  козметичните ремонти, много собственици прибягват и до нови решения, които прибавят екстра пространство към еднофамилната къща. Ето три големи ремонта, които често се налагат, но и имат много добра функционална обосновка.

 

Добавяне на нова стая в дома

Това изпълнение е възможно в съвременния интериорен дизайн, благодарение на сухото строителство. Със стена от гипсокартон  собствениците могат да разделят голяма вътрешна стая на две и така да пригодят двете за съвсем различни приложение. Ако например домът е бил проектиран с една спалня. Сега ще има възможност за отделяне на ново помощение, което да се обзаведе като детска стая.

 

Обновление и смяна предназначението на гаража

В съвременната градска среда, особено в по-малките градове много хора правят ремонт на гаража, с цел осигуряване на още една обитаема стая (особено при жилищата от типа кооперация). Други правят ремонт на гаража, за да го приспособят за по-добро складово пространство, но запазват място и за колата. Има и хора, които променят предназначението на гаража като го превръщат в работно ателие. И три случая обаче имат нужда от професионална ремонтна дейност, за да може всичко да бъде изпълнено по учебник.

 

Добавяне на нова баня или разширение на старата

Ремонтът на банята е класика в жанра, добавяне на нова баня в дома обаче е екстравагантност. Това е решение, което си го позволяват собственици с по-голяма спалня, които добавят екстра стена и обособяват помещения в стил мини баня. Разширението на банята в дома също е  сложно изпълнение, което изисква много добра подготовка от страна на майсторите. Освен предизвикателството на самото обзавеждане, банята има нужда от намеса във ВиК инсталацията в дома и пригаждането и за новото пространство.

 

Всеки един от тези три ремонта може да бъде направен само с правилния подход спрямо конкретната архитектура. Понякога е достатъчно само да се консултирате с опитни майстори, за да изведат най-доброто решение за всеки дом. Защото домът не е само статична архитектура, той се развива, а ремонтите са само един от начините за това.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801