Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Търся майстор за ремонт

Ако си търсите майстор за ремонт е добре първо да си отговорите на въпроса кой ще направи по-добре ремонта - частен майстор или официално регистрирана фирма за вътрешни ремонти. Как може да вземете правилното решение и да не се заблудите? Нека се опитаме да отговорим.

 

 

Преди да започне ремонта, собственикът на апартамента трябва да реши много въпроси: той трябва да вземе решение за дизайна на жилището, да закупи предварително строителни материали и, разбира се, да реши в ръцете на кои майстори е готов да повери своя ремонт. Всъщност доста често дълбокото разочарование замества дългоочакваната радост в края на ремонтните дейности. По правило причината за неоправданите очаквания е ниската квалификация на изпълнителите.

 

Следователно трябва да изберете изпълнител изключително отговорно, като обърнете внимание на неговата квалификация, отзиви за работата му, опит и, разбира се, гаранцията, която предлага. Тази задача изглежда много лесна, но всъщност пазарът е препълнен с предложения за бързи и евтини ремонти както от официални компании, така и от частни лица и екипи.

 

Въз основа на действащото законодателство строителните компании предоставят 2-годишна гаранция за всички завършени довършителни работи. Някои го удължават с още 1 година. Ако има официално споразумение, дефектите, открити по време на гаранционния период, подлежат на безплатно отстраняване от специалистите на фирмата.

 

Избирайки изпълнител, мнозина искат да спестят колкото е възможно повече, но си струва да се помни, че в някои случаи спестяванията водят до нисък резултат. След като сте закупили нискокачествени довършителни материали и се доверите на неквалифицирани майстори, не може да очаквате отличен краен резултат.

 

Сключвайки споразумение с повечето строителни компании, възложителят може да наблюдава процеса на ремонт с помощта на видеокамери, без да губи време в пътуване и редовни срещи с изпълнителя.

 

Можете да намалите вероятността от рискове, когато работите с професионалисти. Така че, започвайки ремонта, си струва да претеглите всичко и да изберете строителна фирма, която да работи официално. Несъмнено цената ще бъде по-висока от тази на частните майстори, но качеството на работата няма да ви разочарова.

Напишете коментар

позвънете