За нас

Ремонти на апартаменти в София - основни ремонти, ремонти на бани, довършителни дейности и интериорни решения:

Нашата дейност включва извършване на довършителни работи и ремонти на апартаменти и къщи в София.
 

От идеята до цялостната реализацията:

Вие разглеждате идеи и визуализации ... 
Харесвате си определен дизайн и избирате как желаете да изглежда вашия апартамент ...
Ние извършваме ремонта, в съответствие с одобрената от Вас визия.
 

Довършителни строителни работи и интериорни услуги:

Вие избирате какъв ремонт и какви услугите желаете:
- Дизайн, проектиране и 3D визуализации - извършваме изготвяне на проекти и 3D визуализации на цели апартаменти или на отделни помещения, в които ще бъде правен ремонт. Силно препоръчваме предварителното съгласуване и изготвяне на професионален дизайн и проектиране, тъй като от една страна това дава възможност за правилно разпределение на пространствата в дома, максимално използване на площите и удобство при ползване. От друга страна 3Д визуализациите ви дават реална представа, за това как ще изглежда вашият дом след извършване на ремонта. Друга излючително важна част е именно правилното планиране на ремонта, разпределението на контакти, изчисление на осветлеността, съчетанието на цветове и материали, коректното изчисление на площите и нужните материали, планирането на бюджета и т.н.
- Извършване на довършителните дейности - лепене на плочки в банята, общи строителни дейности, полагане на гранитогрес, гипсокартон, изграждане на ел. инсталации, топлоизолации, ВиК услуги, изграждане на преградни стени, боядисване, монтажни ремонтни дейности и т.н.  
- Спомагателни строителни и транспортни дейности - в зависимост от Вашите изисквания можем да предложим доставка на строителни матераили, услуги по разбиване, къртене и извозване на строителни матераили, транспортни услуги и много други.
- Организиране на ремонти - ангажираното отношение към работата, организирането и контрола на ремонтните дейности са едни от най-важните предпоставки за постигане на качествено изпълнение и съчетаване на отделните дейности 
- Помощ при избор на материали - нашата основна дейност е именно извършването на ремонти на апартаменти в София, като за тази дейност от съществено значение е именно правилния избор на материали, намирането на най-изгодните цени, избора на материали, които отговарят на съответните изисквания за качество и т.н. Ние можем да Ви помогнем, както при избор на доставчици, така и при избора на конкретни материали от огромното разнообразие на пазара. Освен това можем да Ви предложим съдействеие за получаване на допълнителни отстъпки директно от вносителите и търговците на едро.
- Съдействие при избор на мебели и обзавеждане, осветителни тела, декоративни елементи и интериорни услуги - завършената визия зависи от качественото изпъллнение на извършените довършителни работи, но също така и от избора на обзавеждане и отделните детайли и дизайнерски елементи. Въпреки голямото разнообразие от стоки и шоуруми, както и от множеството предлагани услуги, много често откриването на нещо дребно може да Ви отнеме много време. Ние можем да ви съдействеме във връзка с изработването на специфични покупки и интериорни услуги.
 

Екип:

В зависимост от изпълняваните видове дейности, ние включваме необходимите специалисти и работници - дизайнери, специалисти и майстори, общи строителни работници, организатор отговорен за ремонта, шофьор и доставчик на материали. 
 

Реализирани проекти:

Разгледайте секцията със реализирани проекти и завършени ремонти на апартаменти и къщи в София.
 

Етапи при изпълнение на ремонти на апартаменти и къщи:

Най-общо етапите при договаряне и изпълнене са следните:
- Предварителен оглед - дискутиране на различни идеи и изисквания
- Предлагане на различни ценови варианти за реализиране на ремонта
- Уточняване на желаните ремонтни дейности и финално договаряне на цени, срокове за изпълнение и условия за плащане
- Изпълнение на договорените услуги и съгласуване на изпълнението - в т.ч. може да вкл. доставка на материали (задължително предоставяме фактура за закупените материали след предваително съгласуване на цените и покупките)
- Предаване и приемане на извършените услуги
 

Данни на фирмата и информация за местоположението:

Ремонтите дейности се извършват от фирма Керамо ГП ЕООД гр. София.
Фирмата разполага с шоурум за плочки и обзавеждане за баня и офис, който е разположен на 50 метра от кръговото кръстовище на Драгалевци.
В секция "Контакти" можете да намерите карта с точното местоположение на офиса и как да ни намерите.

 

Банкови сметки:

ПРОКРЕДИТ БАНК ЕАД
IBAN: BG59PRCB92301045756429
BIC: PRCBBGSF

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG31UNCR70001522618697
BIC: UNCRBGSF

 Превърнете ремонта в приятно изживяване!

 Поздрави от екипът на РЕМОНТИРА.BG
Фирма: Керамо ГП ЕООД
Ремонти на апартаменти и къщи в София