За нас

При нас имате възможност да се възползвате от всички строителни услуги за ремонт, дизайн и довършителни дейности на апартаменти и къщи в София. За нас това е повече от работа, защото завършените интериорни решения ни дават енергия и удоволствие от положителните емоции за нашите клиенти.

От идеята до цялостната реализация
 

 

Нашият екип разполага със специалисти във всички области на ремонтните и довършителните дейности. По този начин нашите клиенти са спокойни, че могат да разчитат за всички строителни дейности от дизайна до реализацията на най-малкия детайл в интериора.

Довършителни строителни работи и интериорни услуги
 
Вие избирате какъв ремонт и какви услугите желаете

 

Дизайн, проектиране и 3D визуализации - извършваме изготвяне на проекти и 3D визуализации на цели апартаменти или на отделни помещения, в които ще бъде правен ремонт. Силно препоръчваме предварителното съгласуване и изготвяне на професионален дизайн и проектиране, тъй като от една страна това дава възможност за правилно разпределение на пространствата в дома, максимално използване на площите и удобство при ползване. От друга страна 3Д визуализациите ви дават реална представа, за това как ще изглежда вашият дом след извършване на ремонта. Друга излючително важна част е именно правилното планиране на ремонта, разпределението на контакти, изчисление на осветлеността, съчетанието на цветове и материали, коректното изчисление на площите и нужните материали, планирането на бюджета и т.н.

Извършване на довършителните дейности - лепене на плочки в банята, общи строителни дейности, полагане на гранитогрес, гипсокартон, изграждане на ел. инсталации, топлоизолации, ВиК услуги, изграждане на преградни стени, боядисване, монтажни ремонтни дейности и т.н.

Спомагателни строителни и транспортни дейности - в зависимост от Вашите изисквания можем да предложим доставка на строителни матераили, услуги по разбиване, къртене и извозване на строителни матераили, транспортни услуги и много други.

Организиране на ремонти - ангажираното отношение към работата, организирането и контрола на ремонтните дейности са едни от най-важните предпоставки за постигане на качествено изпълнение и съчетаване на отделните дейности

Помощ при избор на материали - нашата основна дейност е именно извършването на ремонти на апартаменти в София, като за тази дейност от съществено значение е именно правилния избор на материали, намирането на най-изгодните цени, избора на материали, които отговарят на съответните изисквания за качество и т.н. Ние можем да Ви помогнем, както при избор на доставчици, така и при избора на конкретни материали от огромното разнообразие на пазара. Освен това можем да Ви предложим съдействеие за получаване на допълнителни отстъпки директно от вносителите и търговците на едро.

Съдействие при избор на мебели и обзавеждане, осветителни тела, декоративни елементи и интериорни услуги - завършената визия зависи от качественото изпъллнение на извършените довършителни работи, но също така и от избора на обзавеждане и отделните детайли и дизайнерски елементи. Въпреки голямото разнообразие от стоки и шоуруми, както и от множеството предлагани услуги, много често откриването на нещо дребно може да Ви отнеме много време. Ние можем да ви съдействеме във връзка с изработването на специфични покупки и интериорни услуги.

Екип
 

 

В зависимост от изпълняваните видове дейности, ние включваме необходимите специалисти и работници - дизайнери, специалисти и майстори, общи строителни работници, организатор отговорен за ремонта, шофьор и доставчик на материали.

Реализирани проекти
Етапи при изпълнение на ремонти на апартаменти и къщи
 
Най-общо етапите при договаряне и изпълнене са следните

 

 • Предварителна калкулация, която можете да направите директно в нашия сайт
 • Запитване за изготвяне на оферта и записване за оглед
 • Оглед на място, обсъждане на идеите и вземане на размери
 • Изготвяне на оферта и количествено-стойностна сметка
 • Среща за окончателно договаряне и подписване на договор
 • Изпълнение, комуникация, съгласуване и контрол
 • Одобрение и двустранно подписан протокол
 • Окончателно плащане
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?

 

 • Работим с доказани професионалисти във всички области
 • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
 • Носим отговорност с 2 годишна гаранция за качествено изпълнение
 • Предаваме обекта с акт обр. 19 в перфектно завършено и почистено състояние
 • Получавате специални отсъпки от 10-30% от всички шоуруми и складове на Керамо
 • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко
 • Спестяваме ви много време - няма нужда да си вземате отпуск за ремонта
 • Печелите спокойствие, защото можете да разчитате на нас

ОТ НАШИЯ УПРАВИТЕЛ

Здравейте,
Аз съм Георги Петров, мениджър на екипите на РЕМОНТИРА.bg и на фирма KERAMO, която един от водещите вносители на плочки и обзавеждане за банята.

Започнахме да се занимаваме с ремонти, след като се оказа, че нашите клиенти на плочки и обзавеждане за баня трудно намират майстори предлагащи качествено и срочно изпълнение.

Искахме да сме спокойни, че нашите клиенти могат да разчитат на доказани професионалисти, за да може да се постигне отличен краен резултат.

По тази причина преди 5 години започнахме да извършваме ремонтни дейсности с 2 наши майстори, които обслужваха единствено клиенти закупили наши продукти за банята.

С времето се доказахме и нашите клиенти ни препоръчваха все повече, за да достигнем до формирането на няколко екипа от доказани професионалисти с дългогодишен опит.

Разполгаме със специалисти във всички области на ремонтните и довършителните дейности, от идеата и проектирането, до цялостната реализация до най-малкия детайл.

За нас тази дейност не е просто работа, с която се чувстваме полезни, а най-вече удоволствие от създаването на красота и положителни емоции за нашите клиенти.

За нас е голяма радост да видим как един празен апартамет се превръща в един прекрасен и уютен дом!

Благодаря на всички наши колеги и клиенти!

Поздрави
Георги Петров
Управител на Керамо ГП ЕООД

Данни на фирмата и информация за местоположението
 

 

 • Ремонтите дейности се извършват от фирма Керамо ГП ЕООД гр. София.
 • Фирмата разполага с шоурум за плочки и обзавеждане за баня и офис, който е разположен на 50 метра от кръговото кръстовище на Драгалевци.
 • В секция Контакти можете да намерите карта с точното местоположение на офиса и как да ни намерите.

Банкови сметки

ПРОКРЕДИТ БАНК ЕАД
IBAN: BG59PRCB92301045756429
BIC: PRCBBGSF

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG31UNCR70001522618697
BIC: UNCRBGSF

Превърнете ремонта в приятно изживяване!

Поздрави от екипът на РЕМОНТИРА.BG
Фирма: Керамо ГП ЕООД
Ремонти на апартаменти и къщи в София

-
Обадете се: 0878 908 801