Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Сглобяеми къщи – комфорт и практичност на достъпни цени

Доскоро, преди модата на сглобяемите къщи, наричани още преместваеми къщи, да достигне до нас чрез популяризирането на полезния природосъобразен начин на живот, всички си представяхме, че става въпрос за нещо подобно на каравани или фургони.

 

Днес обаче модерните сглобяеми къщи са сериозна алтернатива на традиционното консервативно строителство. За съвременния човек, за когото е важен балансът между комфорта и функционалността, както и стремежът към пестене на енергия и бърз строеж, животът в сглобяема къща се оказва възможно най-добрият вариант.

 

Тези къщи „се сглобяват” от готови модулни панели, които могат да бъдат комбинирани по различен начин, за да бъде осъществен желания проект. Този начин на строителство става все по-популярен, благодарение на предлаганите комфорт и практичност.

 

Ако сте решили да инвестирате в удобен дом модулен тип, проучвайки средните за сглобяеми къщи цени, ще се убедите, че този избор ще ви струва много по-евтино и в същото време ви осигурява високо ниво на комфорт.

 

Основни предимства на сглобяемите къщи

Съвременните сглобяеми къщи привличат почитатели освен с ниската си цена, и с други предимства.

Изграждат се за много кратко време

Понеже модулите са изработени предварително в заводски условия, те са готови за приложение. Монтирането им на място става много по-бързо, отколкото изграждането на традиционна къща. За 3-4 месеца може да разполагате от малка уютна къщичка до голям просторен дом на няколко етажа. Модулните системи позволяват изграждането на стилен дом навсякъде.

 

Притежават гъвкавост по отношение на реконструкцията

 

Отделните модули на сглобяемите къщи се отличават с мобилност, което дава възможност за разширяване или стесняване на къщата по всяко време. При конвенционалното строителство е дълъг и скъп процес, който понякога се оказва дори невъзможен.

 

Могат лесно да се преместят

 

Сглобяемите къщи затова са и „преместваеми”, защото за разлика от построените по традиционния начин, могат лесно да се разглобят и монтират на друго място. Притежавайки един от многото варианти мобилни къщи, съвременният човек може да води динамичен и разнообразен живот на различни места – в градски условия или сред природата.

 

Осигуряват комфорт, спестявайки средства

 

Преместваемата ви нова къща не само ще ви струва по-малко, но и в бъдеще ще можете да спестите средства, живеейки в нея. Ако е налице ефективна топлоизолация, ще може да направите икономия от консумация на електроенергия, а поради здравината на галванизираната метална конструкция и качествената изработка на модулите ще можете да използвате къщата много дълго време.

 

Сглобяемите къщи – свободата за живот в модерен дом

 

Една от многото привлекателни характеристики на тези къщи е, че дават свобода на своите притежатели – в началото за избор на индивидуален дизайн, а в последствие – за реконструиране на вътрешното пространство, за многократно допълване, надграждане и прилагане на различни естетически решения по отношение на интериор и екстериор.

 

Освен всичко друго, ще живеете и в екологичен дом, тъй като сглобяемите панели са произведени при спазени екологични стандарти и всички материали са безопасни за хората.

 

Да имате сглобяема къща на ниска цена вече не е само илюзия, а лесно изпълним проект. Тя може да се окаже желаният уютен дом на по-спокойно място извън града или малка къща на място, където да прекарате отпуската си. И в двата случая ще имате свободата да изградите къщата на мечтите си – удобна, комфортна и на достъпна цена.

 

 

 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801