Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Склад или временно жилище – най-бързият начин да си ги осигурит

Различните по вид и предназначение контейнери ще ви изненадат със своето многообразие и функционалност. Няма по – лесен, бърз и достъпен начин да се сдобиете със складово помещение на мига.

 

Сега може да преместите жилището си в друг квартал или град. Контейнерите са изключително удобни поради своята мобилност. Макар и да предлагат по – малко обитаемо пространство, те са компактни и практични, което ги прави предпочитани в много случаи. Облицовка и осветление от външната страна създават приветлива и обитаема визия. Вътрешното обзавеждане ще ви остави изненадани. Разликата между обичайните жилища и оборудваните контейнери е минимална. 

 

Складиране на продукти

 

За складирането на малотрайна стока, за ваше удобство се предлагат и хладилни контейнери. Това би спестило разходите по транспортиране до помещения с подходяща температура.

 

Строежи и охранителни будки

 

Ако планирате мащабен строеж или ви се налага поставянето на будка за охрана – контейнерът  е отговорът на вашите нужди. Врата със заключваща се система ще  осигури неприкосновеността на помещението. Електрическата инсталация и LED осветление гарантират удобство при използването.

 

Вместо офис

 

Не е задължително при нуждата от място за ръководене на бизнеса, да изпадате в затруднената ситуация на безконечно търсене на подходящото помещение. На ваше разположение са напълно оборудвани контейнери в зависимост от целта, за която ще ги използвате. Детайлите с които ще разполага зависят изцяло от вашите  нужди. Тоалетна, душ кабина, обзавеждане и функционалност. Всичко това може да е на ваше разположение за по – малко от месец. Ламиниран паркет и подходящо обзавеждане могат да превърнат всеки контейнер в уютен и удобен офис.

 

Мащабни проекти

 

Модулните конструкции са много подходящ вариант при нужда от по – голям брой помещения. Разполагането на повече от един етаж би позволило монтирането им на ограничено пространство.

 

Това че ще обитавате и използвате контейнер не означава, че външният вид трябва да е компромисен. Точно обратното. Модели с дървена облицовка биха могли да изглеждат модерно и комфортно както отвътре, така и отвън.

 

Възможно е да се варира и при избора на височина. Само трябва да определите какво ви е нужно. Допълнителни екстри могат да осигурят по – здрава основа, комарници на прозорците или решетки за по – голяма сигурност. Щорите и отоплението ще внесат допълнителни елементи, създавайки нужната атмосфера за удобна ежедневна употреба.

 

Предоставените възможности са многобройни. Единственото задължително условие е да определите правилно своите нужди. Начините на изработка зависят от вас. Функционалността е гарантирана, а всеки би оценил подобаващо възможността за преместване на необходимото място.

 

Всякакъв вид контейнери и фургони от Vitalbox.

 

Напишете коментар

позвънете