Ремонти на покриви и нови покриви

Извършваме професионални ремонти на покриви и цялостно изграждане на покривни конструкции за нови и стари къщи и сгради в София, Благоевгради и други региони. Екипът ни е от дългогодишни майстори с доказан опит и множество изградени и ремонтирани обекти.

Предлагаме изключително конкуренти цени за ремонти на покриви, като в цената се включват всички дейности - почистване на керемиди, отсраняване на старо покривно фолио, подмяна на покривна обшивка, подмяна на керемиди, пренасяне или сваляне на отпадъчните материали от покрива, поставяне и коване на нови летви, полагане на покривно фолио, редене на керемиди и капаци, подмазване и др.

За определяне на общата сума на ремонта и строителството, следва да бъде извършен детайлен оглед, тъй като с ясните калкулации се определя точния бюджет и може да се фиксира окончателна крайна цена и срок. 

Допълнително уточнение: За вземане на мерки, индивидулно уточняване на поръчката, калкулиране и изготвяне на проект цената е 60 лв., като сумата се приспада от общата цена на услугата. 

Ремонти на покриви и цялостно изграждане на покриви за нови и стари къщи и сгради.

Вижте снимки
Покажи:
Подредба:
22,00лв./м2
Ремонти на покриви на къщи - цени за труд на кв.м.(без вкл. материали)В предложението се включват сл..
38,50лв./м2
Изграждане и монтаж на нов покрив с керамични керемиди - цени за труд на кв.м. (без вкл. материали)В..
38,50лв./м2
Изграждане и монтаж на нов покрив с битумни керемиди - цени за труд на кв.м. (без вкл. материали)Заб..
9,90лв./м2
Измазване на коминиЗабележки: Цената е на кв.м.Цените са без ДДС...