Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

4 вида намеси в дома след вътрешен ремонт

Докато проучвате какво да очаквате по време на вътрешен ремонт на дома, трябва също така да очертаете своите идеи и планове за след това. Тоест след грубите дейности по премахване на старите елементи, ремонтната дейност по всички прилежащи части, трябва да решите какво да промените като визия.

 

Все пак ремонтът има край, а този край изисква да поставите в ремонтираните стаи и качествени елементи в обзавеждането, които ще го направят още по-функционално, стилно и красиво. Ето 4 елемента в обзавеждането за които да помислите.

 

Вградени елементи

 

Вярвате или не, вградените елементи могат да осигурят нова стойност на дома. Вградените елементи са изработени по поръчка, което добавя характер към вашия дом. Предлагат се в много различни форми – рафтове, кътове за хранене, складови пространства и много други. Вградените мебелни части не само са чудесен начин да спестите място, но могат да ви помогнат да създадете уникална и дълготрайна функционалност във вашия дом.

 

Прозорци и дограма

 

Модернизирането на прозорците може не само да подобри привлекателността на дома, но може да подобри и ефективността на вашия дом. По този начин можете да се наслаждавате на сезоните през кристално чисти прозорци, като същевременно сте инвестирали и в по-добре уплътнена дограма.  

 

Шкафове

 

Въпреки че е предимно козметично докосване, обновяването на вашите шкафове може да подобри дизайна на всяко пространство – кухня, баня, хол или коридор. Ако новите шкафове не са в бюджета ви, един нов слой боя може много да помогне да придадете свеж вид на току-що ремонтиран дом.

 

Подова настилка

 

Подовите настилки играят огромна роля при обновяването на вашия дом. Трябва ли да изберете плочки или килим? Истинско дърво или винил? Това са въпроси, които играят роля в целта ви за обновяване на дома. Може би имате домашен любимец, който обича да драска килима? Може да изберете плочки. Може би живеете в град със студени зими, тогава килимът може да е по-подходящ. Решаването каква подова настилка отговаря най-добре на вашите нужди ще ви помогне да отговорите на важните въпроси за ремоделирането.

 

 

Ние в Ремонтира предлагаме качествено изпълнение на вътрешните ремонти, но и следващото поставяне на функционалните части в помещенията. Можете да разчитате на нас за цялостни и частични вътрешни ремонти, които да направят дома ви мечтаното място за живеене.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801