Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Какви зидарски инструменти предлага Mr.Bricolage

Зидарските инструменти намират широко приложение в нашето ежедневие. Те се използват както от професионалисти, така и от любителите на ремонтните дейности, които обичат да се занимават с реконструкции на жилището и не само. Зидарията е древен занаят, който доста хора владеят перфектно. Но за да извършваш каквито и да е зидарски дейности, е необходимо да разполагаш с различни видове зидарски инструменти, които ще улеснят значително работата ти. Шпакли, специални съдове и разни други пособия - колкото повече спомагателни средства има налице, толкова повече работата ще спори. Всичко необходимо можеш да намериш онлайн или във физическите ни магазини.


Какви видове ще намериш в сайта 


При зидарски дейности като шпакловка, замазка, полагане на бетон, зидария с тухли и поставяне на керемиди, ще ти е нужен набор от функционални инструменти. Открий богата гама инструменти за зидане в онлайн магазин Бриколаж и работи винаги с лекота:
Маламашка - подходяща за полагане на финиши и различни по вид пасти, заглаждане и изравняване на строителни материали;
- Мистрия - използва се при заглаждане на външни ъгли и за нанасяне на хоросан;


- Шпакла - за нанасяне на гипсови шпакловки при по-големи площи и оформяне на лицевите фуги;
- Пердашка - намира приложение при полиране на керамични плочки, когато фугирането е приключило. Използва се и за пердашене на циментови шпакловки и мазилки, и е средство за окончателно оформяне;
- Зидарски чук - инструмент за грубо оформяне на тухли и камъни;
- Зидарско длето - намира приложение в оформянето и къртенето на ниши и др.;
- Строителна кофа - пособие за пренасяне и прехвърляне на строителни разтвори;
- Леген - подходящо пособие за пясък, строителни материали и др;
- Електрически миксер - използва се за смесването и разбъркването на хоросан. Към него могат да се добавят и различни накрайници;
- Измервателна ролетка - зидарско пособие за измерване на определени разстояния;
- Нивелир с либела - универсален инструмент, който се използва за контрол на равнините;
- Воден нивелир - с негова помощ се измерват хоризонтали. Много подходящ инструмент за отдалечени разстояния. 
- Лазерен нивелир - уред за измерване с лазерен лъч;
- Отвес - полезно измервателно пособие за определяне на точните разстояния при обработването на ъгли.

 

Всеки майстор трябва да разполага с функционално оборудване, което да е на една ръка разстояние от него. За да протече всяка една дейност безпроблемно, трябва да имаш под ръка изброените пособия, с които да постигнеш отлични резултати.


Кои са подходящи за полагане на замазка и шпакловка


Замазката и шпакловката са две много важни дейности, от които зависи и състоянието на стените и тавана. Те трябва да бъдат много прецизно извършени, за да не се налага в последствие да коригираш пропуските си. Ако искаш всичко да е изпипано от край до край, трябва да се увериш, че си си набавил ножове за шпакловане, пособия за фугиране, шпакли, маламашки, шприцове за фугираща смес, вани, кофи и др.  


Полезни съвети за безопасност от Mr. Bricolage


Докато боравиш със зидарски инструменти, се увери, че си се погрижил за безопасността си. Защитните ръкавици са чудесно средство за предпазване на кожата от вредното влияние на някои смеси, които съдържат агресивни съставки и се почистват трудно. Екипът на магазин Бриколаж съветва всички майстори-зидари да заложат на висококачествените строителни пособия, набавяйки си и подходящо облекло, което да им осигурява комфорт по време на работа.

 

Напишете коментар

позвънете