Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Добри строителни фирми в София

Днес да се започне строеж от нулата и да се доведе до ключ е доста сложен процес. Особено в София, новината е, че търсенето е много повече от предлагането при закупуването на нови жилища. Това трябва да отговори на строителния бранш какви стъпки трябва да предприеме. Обикновеният човек, който иска нов дом, също е изправен пред предизвикателство и негова отговорност е да избере от списък с добри строителни фирми в София на която може да разчита.

 

В тази статия сме подготвили 5 критерия, по-които да изберете тъкмо такава добра строителна фирма, за да можете да работите спокойно с нея, за да изградите мечтания дом.

 

Фокусирани към клиента

 

Още в първите разговори можете да разберете, дали хората стоящи срещу вас са надеждни. По начина по-който се отнасят с вас, вие ще разберете дали са заинтригувани от вашия идеен проект и вашето желание да построите нов дом за себе си и семейството си.

 

Завършване на проекта в срок

 

След като представите идейния си проект, служителите на въпросната строителна фирма ще се заемат да определят срока, за който може да бъде изпълнено всичко. Това включва изготвянето на проекта, вземането на всички разрешителни, започването на строежа и неговото завършване. Най-добрият възможен вариант е да работите с фирма, която разполага с цялата възможност да го направи. Тоест да има проектанти и архитекти, и изпълнители на самото строителство.

 

Точна цена

 

Строежът на сграда е комплексен процес, който включва изключително много сметки. Вие като клиент ще трябва да платите всичко от скиците и чертежите, до слагането на последната керемида на покрива. Затова още в началото с фирмата изпълнител и с другите отговорни лица за строителството, ще можете да получите цена за изпълнение.

 

Почти всичко струва по-малко, когато се купува като пакетна сделка и това важи за строителството. Вместо да наемате отделни професионалисти, един екип от дизайнерски архитекти и изпълнители ще бъде на ваше разположение. Освен това допълнителното сътрудничество и познания на изпълнители и архитекти, работещи заедно по време на фазата на проектиране, ще е от голяма полза за строителството.

 

Експертиза и техническа подготовка

 

Всички добри строителни фирми в София умеят да изпълняват ролята на доверен съветник за клиентите си през целия строителен процес, като имат предвид най-добрия възможен резултат. Проектирането/строителството смекчава много от проблемите, свързани с планирането, обществените поръчки и бюджетните проблеми. От началото до края процесът може да бъде прецизиран до подредени стъпки.

 

Защита срещу грешки

Всяка професионална строителна компания разбира, че работата по проект може да бъде опасна по всяко време. Опитните професионалисти не само ще разполагат с квалифициран екип, но и ще бъдат подходящо подготвени да избягват подобни събития; строителният бизнес ще има и основна застраховка за отговорност. Те също така осигуряват адекватна защита за своите служители както на терен, така и като осигуровки, добро възнаграждение, но и грижа за проекта по време на цялото му изпълнение.

Напишете коментар

позвънете