Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как да купите първия си дом с лоша кредитна история

Покупката на дом обикновено се счита за добра инвестиция. Лошата кредитна история обаче може да бъде още по-голямо препятствие за потенциалните купувачи, отколкото е било в миналото, тъй като последните неотдавнашната икономическа криза накара кредиторите да затегнат стандартите си за отпускане на пари и даване на ипотеки. Това обаче не е невъзможно. Можете да си купите първия дом с лоша кредитна история, като получите достъп до федерални и местни ресурси и спестите за по-голямо участие.

 

Първата стъпка към закупуването на жилище е осигуряването на заем. Възможно е предоставянето на заеми, които имат множество стандарти за компромиси, така че първо проверете тези ипотечни програми. Ако отговаряте на условията, работете с кредитор, специализиран в тази сфера. Държавни и местни програми също могат да бъдат на разположение, за да помогнат на хората с лоши кредити да получат одобрение за ипотека. Потърсете помощ от местните жилищни власти.

 

Потърсете асортимент от къщи и апартаменти, които ви интересуват въз основа на тяхното местоположение, състояние, размер и т.н. Свържете се с агенти за недвижими имоти във вашия район и им кажете вашата ситуация. Използвайте уебсайт или агенция за търсене на недвижими имоти във вашия район. Все пак има източници и на добри предложения, от които може да имате възможност да се възползвате. Посетете институциите на място, за да получите повече информация. Моля, обърнете внимание, че различните жилища все още изискват да предоставите необходимите пари или да получите одобрение за заем и да имате дълъг процес на преговори, преди да се стигне до получаването на средствата.

 

Ако сте подали молба за несъстоятелност, научете как да си купите жилище след подаване на молба за несъстоятелност.

Ако нямате пари за първоначална вноска, проучете възможностите и за такава ситуация.

 

Разгледайте различни предложения за закупуване на дом на кредит в ipotechen-credit.com

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801