Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Хол и спалня в бяло и светло синьо - реализиран проект за ремонт на апартамент

Реализиран проект за интериорен дизайн и ремонт на студио, който създава усещане за пространство и стил.
 

Интересен проект за ремонт на студио в София

 

 

При ремонтите на гарсониери, студия и жилища с по-малки площи основната задачата на проектантите и дизайнерите е максимално оползотворяване на пространството и обособяването на отделни кътчета, които да гарантират удобство, усещане за уединение и комфорт. 
От съществено значение е да бъдат избрани подходящи цветове за стените, които да създават усещането за пространство. За по-малки ежедневни помещения е препоръчително използването на светли тонове и бяло, като по този начин се създава усещането за комфорт и простор. От съществено значение при проектирането на малки жилища е и правилното проектиране на осветлението. В този случай студиото е много добре осветено от големите прозорци на жилището, като това е от съществено значение за цялостното усещане за пространство в съчетание със небесно синята боя по стените и белите тавани.

Ремонт на студио - боядисване в бяло и светло синьо

Идеалното използване на пространството ползволява обособяване на кухня, маса със столове за хранене, приятен къд с диван холна масичка и телевизор и помещение отделено за спалня. Интересно решение за по-малки пространства е използването на плъзгащи врати. Тук плъзгащите стъклени врати позволяат спалнята да бъде отделена при затварянето им, като при отваряне се формира усещане за простор и свобода. Това е и причината спалнята и хола да бъдат отделени с леко ефирно перде, което пропуска светлината, а сравнително високата степен на прозрачност дава възможост за достигане на погледа до края на студиото, без да затваря пространствата в жилището. 

Ремонт на студио - кухненски бокс с окачен таван и осветителни тела

Последните години голяма част от ремонтите на нови жилища са на двустайни апартаменти, гарсониери или студия. 
Използването на всеки квадратен метър малко жилище е голямо предизвикателство за всеки дизайнер и специалист в областта на интериорния дизайн.
Разбира се, реализирането на ремонт, именно на по-малки жилища е много интересно и дава възможност за проява на високо ниво на професионализъм.
За нас ще бъде радост да можем да Ви помогнем при ремонта на вашето студио или гасониера. При нас можете да намерите всички услуги свързани с ремонтите на апартаменти в София - в т.ч. основни ремонти на студия, едностайни и многостайни апартаменти и къщи, цялостни реконструкции и т.н. 
Ние предлагаме пълната гама от услуги - от интериорния дизайн и проектирането, създаването на схематични проекти за всяка отделна дейност, 3D визуализациите, поставянето на паркет или ламинат, лепенето на плочки, гипсокартон и скрито осветление, боядисване и т.н. 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801