Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Една мансарда точно под звездите

Уникален ремонт на малък мансарден апартамент, който съчетава прагматичните решения, забавните идеи и любопитни цветови съчетания.

Една мансарда точно под звездите - ремонт на тавански апартамент вдъхновен от песента ...

Интересен дизайн и отлична реализация на една напълно завършена мансарда пълна с живот и творческо излъчване. Видно е, че недостатъците от скосените тавани са превърнати в приятни интериорни решения. Облицовките на тавана и част от стените носят усещане за романтика и стил. За създаване на завършената визия и за засилване на вътреното осветлене в помещението са поставени множество вградни осветителни тела по цялото разположение на тавана и скосените участъци.

Ремонт на мансарден апартамент - обособено пространство за среща с приятели

Обособено пространство за среща с приятели и приятни моменти за почивка и забавления.
Стените са интересен елемент в цялостната концепция за създаване не едно различно и приятно жилищно пространство. Всяка стена е в отделен бял, син, черен или жълт цвят, като в доъплнение са добавени допълнителни декоративни елментни в други цветове.

Малък мансарден апартамент с удобна спалня и скосен таван с вградено осветление

В това сравнително малко жилище е обособено пространство за удобна спалня със шкафове и гардероб, както и ъгъл за гледане на телевизия или отдих с диван и холна маса. 
Реализацията на подобен мансарден проект може само да ни радва и да ни вдъхновява, тъй като е изключително удоволствие да видим как едно "прихлупено" пространство може да се превърне в практично, романтично и творческо пространство с много светлина и приятно излъчване. 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801