Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Идеи за детско обзавеждане, с които да освежим стаята на нашите деца

Времето се стопля и е време да плануваме графика и бюджета за предстоящи подобрения на нашия дом. Едно от първите неща, които винаги се стремим е да осигурим по-добра среда за нашите деца. Именно заради това посвещаваме тази статия на всички родители, които ще правят подобрения в детските стаи. Нашите предложения са насочени към тематично детско обзавеждане, което може да ползвате, за да добие стаята на малчуганите ви нов облик без да се налага да правите тежки ремонти. Ето и нашите идеи:Детски леглаВсяко ново обновяване започва именно с леглата. Именно и от там започват родителите когато плануват ремонт на детската стая. Тук възможностите са много - може да бъдат двуетажни, тип спалня, две единични или нещо друго, което ви хрумне. Детското легло може да се обвърже и тематично с любими анимационни герои на децата или пък по-обща тематика - морска, горска или друга. Има много начини да потърсите вдъхновение дори в интернет.


Детски гардеробДругото голямо нещо в интериора във всяка стая. Тук цветовете и материалите са важни. Ние смятаме, че всяка детска стая трябва да бъде обзаведена с изцяло естествени материали (вдъхновено от метода на преподаване “Монтесори”). Задължително е да комбинирате леглото и гардероба като стил, за да може да има усещане за хармония. Естетиката и красивото са много важни за детските възприятия. Интересна идея е да сложите дъска за рисуване на гардероба, за да могат малките да творят.


Детско бюро


Бюрата са за вече малко по-големи деца. Като купувате детско бюро е важно да имате предвид колко пространство ще е нужно на детето ви, за да работи на него. Дали ще има нужда от повече място (ако рисува) или само ще играе компютърни игри. Тук също препоръчваме малките да избират с вас, а не да действате самосиндикално. Така и те ще се почувстват значими, а и вие може да вземете някоя идея от техните вкусове. Освен това ако трябва да го сглобите може да го направите заедно, а това са безценни мигове, които ще помните дълго време.
 


Детски стол за бюроАко ще вземате детско бюро, няма как да минете и без детски стол за бюро. Много родители си мислят, че могат да карат просто с един стол от хола или кухнята. Молим ви, не правете тази грешка. Децата имат нужда от ергономични удобни столове, за да няма неприятни последствия за гърба им. Добре е да се консултирате със специалисти при покупката на нещо такова, за да може да получите най-доброто за парите, които сте готови да дадете.
 

 

Източник: LeosMebel.bg

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801