Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Идеи за поставяне на плочки тип мозайка

Нека започнем нашето пътуване през царството на обновяването. Ако сте на ясно как точно ще реновирате вашата баня и къде отива всяко нещо, значи имате ясна визия и сте поставили чертежа на лист хартия. Сега идва времето на живописта. Ако сте доволни от сегашното състояние на вашите стени, ние сме истински щастливи за вас. Ако обаче не харесвате цветовете около вас или имате късмет най-вероятно вашите стени имат няколко петна и драскотини, които е добре да се скрият. Ако не искате да боядисвате, а предпочитате плочки, нека да поговорим за Patterns!

Ако не сте запонати какви са тенденциите при плочките за баня, тогава е време да научите. Може да изпълните всякакъв вид творчески желания и решения, и може би дори да си позволите повече, отколкото при другите стаи. Ето защо, в тази статия бихме искали да представим три силни тенденции в плочките за баня, които винаги, просто винаги изглеждат добре. Вижте ги и може би вие ще се почувствате изкушение да приложите нещо във вашите планирани  проекти.

Орнаменти. Като се започне с класически цветове, довършени с абстрактни фигури и форми, плочките за баня могат да стоят като нещо повече от плочки. Със смислени цветове, символи и форми, в банята ще се създаде невероятна атмосфера.

Мозайка. Цветни плочки никога не се нараняват и няма баня, все още, в която да не подхождат. Така че, ако искате игрива и радостна баня, вземете мозайките под внимание. Поставянето на плочки в конкретни схеми може да доведе до уникални стилове и решения, които ще отговарят точно на вашата баня на мечтите.

Обикновено решение. Някой може да каже, че е скучно и обикновено но с поставяне на плочки по образец в ярки или пастелни цветове, цялостното решение също може изглежда чудесно, нали? Това, че сте обновили цялото пространство на помещението, винаги ще ви донесе чувство на твърдост, лукс и чистота.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801