Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Ремонт на открити тераси

Искате да направите ремонт на терасата си; искате да я пригодите там да пиете кафе и да се наслаждавате на гледката към града или планината; искате от открита да я превърнете в закрита тераса или обратно; може да искате много неща за терасата си, но трябва първо да съобразите няколко неща.

Първо, не можете да правите ремонт на открити тераси, които не са в рамките на законовите норми. Тоест не можете там да пристроявате неща без разрешение, да нарушавате целостта им и изобщо да се отклонявате от това, което имате като документация от оригиналния план за строежа на жилището.

 

Когато искате да направите козметичен ремонт, тогава нещата са по-различни. Имате пълната свобода да реализирате вашите идеи за по-практична открита тераса. В зависимост от големината й, можете да направите много неща, с които да улесните ползването на пространството. Редно е да се каже, че дори козметичните ремонти да изглеждат на пръв поглед лесни, ако не сте сигурни и опитни майстори, може да не сте доволни от крайния резултат. Затова трябва да оставите ремонта в ръцете на професионалистите.

 

Що се отнася за по-големи ремонти на открити тераси, които по някакъв начин ще нарушат целостта на терасата, следва да се получи разрешение за промяната. Когато всички документи бъдат оформени административно, вече може да се започне с планирания ремонт.

 

Все повече домакинства, заради промяна в семейната среда през годините започват да гледат различни на жилището си и така започват планове за промяна на средата. Откритите тераси по-принцип са свежата глътка въздух за всеки дом и те трябва да са винаги спретнати, свободни за хората, които да се възползват от гледката и различната перспектива, която се отваря към заобикалящата ги среда. Ако и вие искате да постигнете нещо повече като естетика, практичност и визия за откритите си тераси в жилището, обърнете се към професионалисти.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801