Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как да обзаведем студио: важни точки на подреждане

Всички съвети за визуално разширяване на малки пространства са, разбира се, полезни, но квадратни метри не се добавят от това. Човек, за комфортен престой, се нуждае от елементарни мебели: някъде да спи, да се храни и да съхранява вещите си.

 

Необходими площи в едно студио

 

Сложността на оформлението се състои във факта, че в една стая трябва да поставите няколко зони за различни изисквания. Но ако изберете правилните мебели, можете да обзаведете едно студио по приличен начин.

 

Кухня

 

Разбира се, кухненски комплект за студио апартамент трябва да бъде компактен. Но когато избирате, помислете за удобството на готвене, така нареченото правило за „работен триъгълник“. Плотът трябва да е широк поне 90 см, за да имате под ръка всички необходими кухненски прибори.

 

Изберете вградени уреди и не забравяйте да инсталирате мощен аспиратор, така че миризмите да не се разпространяват из целия апартамент. В противен случай мебелите ще бъдат покрити с плака, а диваните и възглавниците ще миришат на храна. 

 

Спалня

 

За поставяне на двойно легло са ви необходими поне 4 кв.м., без нощното шкафче. Но не е прието да излагате леглото на показ, особено често имате гости. За да скриете леглото от любопитни очи, ще трябва да направите ниша или да изградите прегради.

 

Използвайте разтегателен диван. Да, ще трябва да го сглобявате и разглобявате всеки ден. Ако се съмнявате в удобството да спите на диван, разгледайте по-отблизо моделите с ортопедичен пружинен блок в основата.

 

Зона за хранене

 

Ако има достатъчно място в кухненската зона, традиционна маса със столове ще свърши работа. Сгъваемите столове ще помогнат за решаването на проблема с допълнителните места за сядане на гостите и ще бъдат удобни за съхранение.

 

Преместете зоната за хранене на дивана и поставете трансформираща се маса за кафе-трапезария там. Благодарение на повдигащите механизми, той лесно се превръща от малка масичка за кафе в голяма маса, на която могат удобно да се настанят 4-6 човека.

 

Организация на съхранението

 

Плъзгащият се гардероб спестява много място и ви позволява да организирате съхранението на всички неща на едно място. Благодарение на вътрешния пълнеж: закачалки, чекмеджета и рафтове, можете да поставите дрехи, спално бельо и различни дребни предмети.

 

Ангажирайте стените, окачете отворени рафтове и ги използвайте като декоративен елемент. Поставете книги, снимки в красиви рамки и друг декор върху тях.

Напишете коментар

позвънете