Класическа спалня - окачен таван, боядисване и обзавеждане

Класическо решение за ремонт и обзавеждане на спалня с интересни интериорни елементи.

Ремонт на спалня с окачен таван и вградено осветление

Спалня с елегантен и ефирен дизайн, в която класическия стил е съчетан с интересен окачен таван с вградено осветлени и различни елементи създаващи завършеност и уникалност. На окачения таван са разположени 3 успоредни правоъгълни орнаменти от гипсокартон с вградено осветление. Стените са в светъл цвят, като на вскя стена са поставени различни елементи - картина, огледало и други интериорни елементи. От двете страни на спалнята в комплект в близост до нощните шкафчета са добавени естествени цветя, носители на естествения и жив природен дух. 


Интериорен дизайн и направен ремонт на спалня с окачен таван в София

Спалнята изглежда напълно завършена с цялостното обзавеждане и всеки един елемент поставен на точното място, за да осигури усещане за красота и стил.
Във всеки интериорен дизайн следва да се търси комбинацията от елементи и цветови съчетания осигуряващи търсеното настроение в съотвеното помещение във вашия апартамент или офис. 

Интериорен дизайн, ремонт и обзавеждане на спалня - ремонтна апартамент в София

Разгледайте секцията ни с идеи за интериорния дизайн - харесйте си определен стил или отделни интериорни елементи, които можем да релизираме при ремонта на Вашия апартамент.
Ние предлагаме цялостни ремонти
 

Напишете коментар