Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как да се чувстваме по-сигурни в дома си?

Никоя допълнителна мярка за защита на вашето жилище не е излишна. Не се колебайте са се допитате до специалист в областта в лицето на ключар за това какъв механизъм за заключване на дома ви е най-подходящ, как да защитите пощата си и т.н.

На базата на дългогодишния си опит и в резултата на това, че са видели какво ли не професионалистите ключари дават някои съвети, които обикновения човек е добре да вземе предвид във връзка със сигурността вкъщи.

Стабилната и здрава входна врата на кооперацията за съжаление не винаги предотвратява това да влизат непознати лица вътре. Ако живущите там могат да си позволят финансов разход за портиер, то това е една страхотна идея. Той ще познава собствениците и ще контролира достъпа на произволни лица. При съмнение от негова страна ще реагира и така ще се предотвратят много неприятни събития като грабежи, опити за влизане с взлом и дори по-лоши неща.

Малко хора си дават сметка какво изхвърлят наред с останалите си отпадъци. Касови бележки, такива за сметки, банкови извлечения и още много лична информация. Не забравяйте, че има хора, които ровят по контейнерите с отпадъци и са в състояние да се възползват от тази информация.

Монтиране на решетки на прозорци за последния и първия етаж от жилищни сгради. Естетически не е особено издържано, а и за вас няма да бъде приятно, но не забравяйте колко уязвими са тези места. От покрива може да се проникне на последния етаж, а на първия е още по-лесно.

Осветлението вечерно време е доста важно за сигурността. На доста места и около доста сгради уличното такова или е много слабо, или изобщо го няма. Ако това ви е познато е хубаво да помислите, заедно с останалите живущи в сградата, да инсталирате осветление около сградата или най-малкото пред входа.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801