Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Какво представлява комплексната услуга Кърти, чисти и извозва

„Кърти, чисти и извозва“ услугите са масово предлагани у нас. Съмнявам се, че има човек, който поне веднъж в живота си да не е чувал за тях или пък да не е виждал реклама от типа на „Кърти, чисти и извозва със собствен превоз“ разлепена по спирките на градския транспорт, ел.стълбовете, входовете на жилищните кооперации или пък във вестника.Кърти, чисти и извозва е комплексна услуга, която най-общо казано представлява следното: изкъртване на даден строителен обект или площадка(от плочките в кухнята до изкъртването на цяла сграда), почистването и извозването на образувалите се строителни отпадъци до специализирано сметище, където ще бъдат рециклирани.

Общо взето от самото име на услугата се подразбира за какво става въпрос, но все пак нека разгледаме в детайли какво представлява услугата и защо е една от най-широко разпространените не само у нас, но и по целия свят.КъртенеНека започнем с къртенето, тъй като то е в основата на целия процес. Къртенето се изразява в разбиването на определени строителни площадки и материали. То се класифицира според вида на материала или типа на обекта, който ще бъде изкъртен. Затова може да срещнете различни обяви от типа на: „Къртене на бетон“; „Къртене на стена“; „Къртене на плочки“; „Къртене на кухня“; „Къртене на баня“ и т.н.

Според вида на материала или обекта, който ще бъде изкъртен се определя неговата сложност, от което следователно се определя и цената на услугата. Най-трудният материал в сферата на къртенето, е бетона. Като цяло бетона, е най-здравия вид материал в строителството и неговото изкъртване изисква сериозни усилия.

За съжаление, обаче много хора подценяват този факт и изразходват излишна енергия и време в опити да се справят сами с изкъртването на бетонната площадка чрез използването на неправилна техника и първобитни средства(чук, секач и т.н.).

Без значение за какъв тип материал става дума – бетон, плочки, тухла, камък и т.н. е препоръчително да се използва правилната техника и оборудване. Особено, когато става дума за солиден и твърд материал като бетона или фин, като фаянсовата плочка. Тези машини, обаче струват скъпо и не си заслужава закупуването им, ако не смятате да работите с тях на професионално ниво.

Освен машините, обаче са нужни и определени качества, за да бъде изкъртен успешно даден материал. Все пак, дори да разполагате с последния модел перфоратор излязъл на пазара, то ако не може да боравите с него, едва ли ще успеете да направите нещо полезно. Най-много да нанесете тежки щети върху обекта, които впоследствие ще трябва да бъдат поправяни от вещи лица в занаята.Чисти и ИзвозваПочистването и извозването на строителни отпадъци, е лесна задача и всеки човек, който разполага с подходящ транспорт и се намира в добро физическо здраве би могъл да се справи с тази задача. За сметка на това, обаче тя е изключително досадна, отегчителна и отнемаща адски много време и усилия.

Именно поради тази причина, повечето хора предпочитат да се възползват от комплексната услуга „Кърти, чисти и извозва“, тъй като и без това ще си плащат(а разликата в цените е минимална), то поне да си спестят времето и усилията, които ще им коства почистването и изхвърлянето на строителните отпадъци.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801