Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Лесна и бърза декорация за детската стая: Забавни стикери за много настроение и уют

Детската стая е много специална част от жилището, затова към нейната мебелировка и украса трябва да се подхожда с голямо внимание. Освен, че следва да бъде обезопасено отлично откъм наличие на остри ръбове или токсични материали, то трябва да изглежда приветливо и жизнерадостно.

 

Огромна роля в това отношение могат да изиграят стикерите – един нов, модерен и много практичен начин да разкрасите и добавите цвят и настроение в дома. Те са безопасни, много лесни за поставяне, а разнообразието на изображения е толкова огромно, че няма как да не успеете да намерите най-подходящото решение.

 

Стикери за момичешки детски стаи

 

Стикер с приказни герои

Момиченцата обожават изображения на принцеси, сладки домашни любимци, анимационни герои и с радост биха приели да украсят стените на своята стая с тях. Още повече, че дори могат сами да ги поставят с малка помощ от своите родители. Няма нищо по-вдъхновяващо от това да оставите детето само да украси своето кътче, защото именно този интериор, в който то расте, му оказва голямо, макар и невидимо влияние.

 

Стикер с кученце

Така например, милите изображения на домашни любимци провокират у детето загриженост, състрадание, карат го да бъде по-отговорно и по-внимателно към околните. От друга страна забавните и хумористични изображения ще провокират отлично чувство за хумор и ще заредят атмосферата с много настроение.

 

Стикери за момчешки детски стаи

 

Стикер с кола

Вероятно изображенията на коли са декорация, която нито едно момченце няма да откаже. Такава една украса ще стане повод за много мечти и ще стимулира амбиция и воля за тяхното преследване и реализиране.

 

Стикер с мече на тротинетка

Забавните анимационни герои от друга страна могат да направят много за поддържането на добро настроение и да бъдат ежедневен повод за усмивка и приятни изживявания.

 

Страшен стикер

„Страшните“ изображения също играят важна роля в развитието на детето. Вие може и да не виждате какво забавно има в тях, но за детското съзнание те са сигурно доказателство, че момчето е безстрашен герой, който не се страхува от нищо. А и няма как да отречем, че декорацията с тях е толкова оригинална!

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801