Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

МЕБЕЛИ ЗА МАЛКА СПАЛНЯ

Таванско легло

Ако спалнята е наистина малка, използвайте нейната височина във ваша полза с таванско легло. Това е едно от най-добрите решения за малки спални, защото отваря толкова повече подово пространство. 

Разбира се, има всякакви други неща, които можете да правите с пространството под таванско легло и това го прави толкова страхотно. 

 

 

Странична маса, монтирана на стена

Кой казва, че нощното шкафче трябва да е действително нощно шкафче? Стенен рафт може да служи като нощно шкафче също толкова лесно. 

Да не говорим, нещо подобно може да работи с вашия декор по-добре от традиционните мебели за спалня, спестяващи пространство. 

 

Сгъваемо бюро

Ако искате да поставите бюро в малката си спалня, може да е трудно да го съберете с всички останали големи мебели. Освен това, ако можете да го поберете, това може лесно да накара нещата да се чувстват твърде тесни. 

Сгъваемото бюро е чудесно решение. Може да се прибира, когато не се използва и не заема много място, дори когато се използва.

 

Висок скрин

Традиционните скринове са големи, с два комплекта от три подредени чекмеджета, които са разположени една до друга. В тях е лесно да влязат и да предложат много място за съхранение, но също така обикновено са наистина големи и могат да заемат толкова място, колкото двойно легло. 

Ако наистина се нуждаете от това място в чекмеджето, помислете за висок скрин.

 

 

Легло Мърфи със склад

Леглата Мърфи са чудесни спестители на пространство, особено в стая за гости, която се използва само от време на време. Можете да го сгънете, когато не се използва, като отворите значително стаята и просто да го извадите, когато имате гости. 

Можете дори да получите допълнително място за съхранение, ако инвестирате в едно легло като този, което има вградени стелажи. Плюс това, когато всичко е затворено, то просто прилича на голям гардероб, а не на тромава, остаряла мебел. 

 

Източник: https://spalnobelio.bg

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801