Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Модерният проект за кухня ще направи готвенето лесно и забавно

Съвременната кухня вече не е просто помещение за приготвяне на храна. Тя се утвърждава като сърцето на дома и стремежът на всяка домакиня е да я обзаведе така, че да я превърне в пространство, в което семейство и приятели ще прекарват много приятни мигове заедно. Модерният кухня проект има за цел да направи готвенето бързо и лесно, с което да привлече повече хора да участват в приготвянето на храната, като го превърнат във време за забавление и споделяне.

 

В модерния проект за кухня е важно да има пространство за готвене за всички, които желаят да се включат

 

Стремежът към споделяне и прекарване на повече време заедно е една от основните цели на модерните семейства, които се опитват да откраднат от забързаното ежедневие ценни моменти за себе си. Все повече модерни хора искат да прекарват всяка свободна минута с близките си хора. Участието на семейство и приятели в приготвянето на вечерята със сигурност ще ги сплоти, а и ще направи готвенето доста по-забавно. За да може това да се случи удобно и безпрепятствено е важно да бъдат осигурени достатъчно площи за готвене, за да може да не си пречат “помагачите” в кухнята. Оформете “работен триъгълник” от най-често използваните уреди - мивка, печка и хладилник, или ги разположете на едната стена, за да се достига лесно от един до друг по време на готвене. Добра идея е също да изберете мивка с две корита, за да може докато един човек почиства хранителните продукти, друг да може да измие вече използваните съдове. С обзавеждане, изготвено според подходящия проект за кухня, ще успеете да включите в приготвянето на вечерята останалите членове на семейството или близки приятели, които сте поканили на гости. Така ще можете да се забавлявате докато готвите.

 

Изберете за вашия проект за кухня уреди и плотове, които ще ви бъде лесно да поддържате чисти

 

За да каните с желание гости във вашата кухня, най-важно е тя да е чиста и подредена, за да изглежда спретната и приветлива. От решаващо значение е още при изготвянето на конкретния проект за кухня да бъдат предвидени достатъчно места за съхранение, където да прибирате съдове и прибори, които не използвате в момента. Подберете за вашия кухня проект оборудване, изработено от материали, които ще ви е лесно да поддържате чисти и изправни. Подходящи са шкафове и плотове, изработени от MDF и шперплат, които са устойчиви на влага, температура и механични въздействия. При подбора на електроуреди за вашия проект за кухня, добре е да се насочите към енергоспестяващи. Макар първоначално да изискват по-голяма инвестиция, вложението ще ви се отплати многократно в дългосрочен план.

 

Настоявайте за проект за кухня, който ви удовлетворява изцяло и отговаря на вашите естетически изисквания. Участвайте активно при изготвянето на плановете за оформление и избора на материали и цветове, за да използвате с лекота, удоволствие и гордост вашата кухня заедно със семейство и приятели.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801