Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Ремонтирате жилището – помислихте ли за отпадъците?

В резултат на всякакъв вид ремонтна дейност в жилището, като такъв на баня, тоалетни, подмяна на тръби и др., задължително се образуват прах и значителни количества строителен отпадък.

Това е валидно дори за обикновен ремонт, като смяна на прозорци, например. След подмяната, няколко торби боклук са гарантирани. Чудесно би било, ако фирмата – производител или доставчик на дограмата се заеме с извозването на боклука. Често обаче това не се случва и се налага да се търсят други решения, съпроводени обикновено с излишни нерви и притеснения.

 

Малко вероятно е съседите да проявят разбиране и толерантност към цялата мръсотия, натрупаните чували, ненужни стари рамки, врати и др. вид отпадъци. Ако не изнесете боклука в определени срокове, то съответни организации с право биха могли да ви наложат санкции. Тази мярка е необходима с цел да не се утежнява допълнително и без това проблемната екологичната обстановка в населените места. Добре е да се знае, че изхвърлянето на подобни отпадъци в контейнерите за боклук е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Извозването на отпадъците е необходимост, като това трябва да се извършва, нанасяйки възможно най-малко щети.

 

Такъв вид отпадък трябва да се събира в здрави, обемни и надеждни торби.

 

Възможно е да се предвиди какъв обем отпадъци ще се образуват след извършването на определена дейност, затова е добре предварително да помислете за пренасянето и извозването им.  Припряното търсене води до оскъпяване, тъй като към цената на услугата се добавя стойност за „спешност“.

 

Ако решите да ремонтирате жилището, може би си мислите, че отпадъците няма да бъдат толкова много. Нали все пак това е апартамент, а не жилищна сграда ... Не си струва да харчите пари за нещо, което и сам може да извършите.
 

Добре е да прецените колко ще ви струва това ...
 

Необходимо е да закупите специални чували, да предвидите разход на средства за бензин, физически разход за пълнене и товарене на отпадъците ... Дали няма ли да ви излезе по-евтино, да възложите тази дейност на специализирана фирма, която извозва строителни отпадъци до сметища и необходимите за това места, която бързо ще се справи с проблема?

 

Доброто планиране е гаранция за успех! Това се отнася до различни направления в живота ... Същото важи и за ремонта.

 

Затова ви препоръчваме да се обърнете към специализирани работници, които ще съберат образувания боклук и отпадъци в подходящи чували и ще ги пренесат до контейнера за строителни отпадъци.

 

Изборът на фирма трябва да бъде направен внимателно и отговорно. Необходимо е да се убедите, че компанията разполага с необходимото оборудване и транспорт. Уверете се, че отпадъците ще стигнат до специално определените за целта места. Недопустимо е планираното извозване да приключи в покрайнините на града или в близка гора. Грижата за природата и околната среда е в ръцете на всеки от нас!

 

Не забравяйте ... добрият избор и правилното извозване на натрупаните отпадъци и боклук ще ви спести време, средства, излишни грижи и нерви!

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801