Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Домашни ремонти София

Търсите ли домашни ремонти в гр. София? 

Колкото по-голям е градът, толкова повече ремонти се правят ежедневно. Това значи, че нуждата от добри майстори за домашни ремонти в София е от съществено значение за бързата и качествена работа, от която се нуждаят собствениците, за да могат да продължат с нормалното протичане на ежедневието си.

Домашните ремонти са различни по своя замисъл и те могат да се категоризират в следните рамки. Например има козметични ремонти в интериорния дизайн, които просто добавят нови цветове или декорация в домашното пространство. Те включват боядисване на стени и тавани, инсталация на нови настилки или облицовки, подобрение на дограмата; добавяне на нови мебели; добавяне на нови практични приложения в различните помещения.

 

Големите домашни ремонти засягат цялостна промяна на предназначението на една стая. Поправката на електрическата и ВиК система в дома поради старост или авария; ремонт на покрива, ремонт на дома поради сериозни аварии и природни бедствия. Също така като голям ремонт се смята разделянето на стая на две, премахването на стени, като използването на различни техники за осъществяването също изисква майсторство. Например техниката на изпълнение на сухо строителство и гипсокартон.

 

Много често домашни ремонти в София се правят от гледна точка сигурността в дома. Тоест добавянето на аларми и видео наблюдение Правят се подобрения на противопожарната охрана, в дома се добавят принадлежности, които подобряват сигурността на трудноподвижните възрастни в дома и т.н.

 

Всеки ремонт изисква специфичен подход. Големите ремонти например изисква намесата на експерти в дадената област. Например авариралата електрическа инсталация трябва да бъде поправена от електротехници, а не от обикновени майстори. Когато обаче променяте предназначението на стая, желателно е да консултирате промяната с интериорен дизайнер, а при такава консултация има възможност самите дизайнери да изберат и контролират майсторите, които следва да изпълнят проекта.

 

Ремонтите от типа „Поправи си сам” не са нещо извънредно. Находчивостта на българина е пословична, така че често се намира начин за ремонт без намесата на специалисти. Само за сравнение, в Европа вече има магазини, които предлагат уреди и инструменти за домашни ремонти в такава категория, инструкции и съвети, как да направите ремонта сами. Разбира се това е личен избор на собствениците, но когато видят, че има нужда от ремонт, в който те не са способни, майсторите и добрите строителни фирми очакват обаждането!

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801