Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Как сами да хидроизолираме покрива

Прекомерните валежи и голямото количество вода може да увреди покрива ви, което да доведе до значителни щети за вашето жилище. Ето някои лесни начини да направите водоустойчив покрива и вашият дом да бъде безопасен.

 

 

1. Отстранете всички листа и клони

Дъждът може да развали сухите листа и клони, което води до възвръщане на водата и да причини повреда на покрива ви. Премахването на сухи листа може да намали задържането на вода и така понижава вероятността от протичане на покрива.

 

2. Подкъсявайте дърветата близо до покрива

Падналите клони могат да направят покрива ви уязвим при по-бурно време. По-големите клони могат да повредят покрива, ако попаднат в резултат от вятър.Като подкъсявате дърветата близо до покрива, ще можете спокойно да си починете, като знаете, че всички падащи клони няма да навредят на дома ви.

 

Дори една повредена керемиди може да позволи на водата да проникне под покрива. Тази влага може да влезе във вашия дом, създавайки мухъл и плесен, което в последствие да доведе до по-големи ремонти. Също така не добре закрепените керемиди е вероятно да бъдат поместени в следствие от по-силен вятър.

Може да сте в състояние да замените една или две керемиди, но професионален специалист може най-добре да прецени състоянието на покрива. По този начин е възможно да се предотврати цялостната смяна на покрива, ако навреме бъде установен конкретен проблем.

 

4. Добавете изолация на тавана си

Добрата таванска изолация запазва топлината във вътрешността на дома, предотвратявайки интензивни температурни колебания, които могат да повредят или да деформират покривната конструкция.

 

5. Добавете водоотблъскващ слой

Ако сте решили да хидроизолирате покрива си най-добре е да се свържете със специалисти в областта, които да предложат най-добрият вариант за вас.

 

6. Добавете топлинна лента към улуците

През студените месеци топлинната лента затопля вашите улуци и покрив. Това гарантира, че вашият покрив може да остане здрав и да не се повреди поради прекомерния снеговалеж. Ако продължавате да имате проблеми след извършването на тези стъпки, може да се наложи сериозен ремонт на покрива или дори подмяна.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801