Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Изграждане на ел инсталации

Колко е важно правилното изграждане на ел. инсталаци

 

Ремонтът или дейността от типа изграждане на ел инсталация е такъв тип дейност, която няма как да бъде извършена от непрофесионалист. Тоест предавания от типа направи си сам в дома изобщо не важат в случая, ами може просто да заблудят всеки един човек, който има нужда от нова електрическа инсталация в дома си, в магазина, в предприятието и т.н.

Изграждането на ел. инсталации не е козметична дейност и не може да се направи от днес за утре. Тя изисква също толкова добре подреден и преначертан план, разработен проект, оразмеряване, високо качество на материалите и да не забравяме професионализъм от страна на ел. техниците.

 

Когато правите нова сграда, електрическата инсталация се проектира редом с архитектурния план. Тоест вземат се предвид къде в помещенията ще бъдат контактите, къде ще са ключовете; проектира се системата от прекъсвачи и т.н. Ел. техникът работи с предварително предначертания план.

 

Когато обаче се прави ремонт на стара ел. инсталация, тогава ел. техникът работи с вече създадените връзки. Тогава дейността може да бъде много трудна, защото може да се наложат дейности свързани с къртене и разбиване, за да се стигне до проблемни точки.

 

Новата инсталация може да изисква промени във вече съществуващите връзки, което допълнително увеличава трудността на изпълнението. Като добавим опасността при боравене с ток, еднофазен или трифазен според вида инсталация, сложността на изпълнение се увеличава. Именно затова няма нужда да повтаряме колко е важно всяко изграждане на ел. инсталации да бъде в ръцете на професионалисти ел.техници.

 

Дори диагностиката на проблема не трябва да е оставена в ръцете на непрофесионалисти. Така че когато ви трябва дейност свързана с електрическата инсталация в дома е най-добре да се обърнете към професионални електротехници. Ако те работят на частно трябва да получите гаранция за техните способности, а ако са част от фирма за ремонти, можете направо да видите какви тарифи имат, колко струва всяка дейност в ремонтната или съграждащата част за ел. инсталации.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801